FOTBAL  »  Superliga  »  AEROSTAR BACĂU - DINAMO 0-1

VIDEO Mai e vreo șansă să semneze cu FCSB? Gestul incredibil al lui Adam Nemec, după victoria lui Dinamo cu Aerostar: fanii au explodat în tribune

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 octombrie 2017 18:20

Dinamoviștii acceptă cu greutate discuțiile dintre Adam Nemec și FSCB. Patronul roș-albaștrilor, Gigi Becali, a făcut o ofertă pentru atacantul dinamovist, pe care vrea să-l aducă încă din iarnă la formația pregătită de Nicolae Dică.

Nemec a declarat după meciul cu Aerostar Bacău, 1-0, în care a înscris, că agentul său a discutat cu FSCB, dar nu a dorit să dea mai multe detalii, precizând că nu știe limba română și nu citește presa (Detalii AICI).

După partida de Cupă, disputată la Piatra Neamț, fanii dinamoviști l-au chemat pe atacantul slovac pentru a scanda împotriva rivalei tradiționale. Nemec s-a conformat și a scandat alături de galerie. Imaginile au fost postate pe paginile suporterilor dinamoviști. Una dintre ele, cea de mai jos, cu mesajul: "Dacă vreodată o să pleci la rivali, să nu uiți momentul ăsta! Semnat, națiunea roș-albă!".


Sursa video: facebook.com/DinamoJoacaDinAdanculInimii

"Cu siguranță Nemec a înțeles ce a scandat la finalul meciului cu galeria (n.r. împotriva rivalei FCSB). Știu despre el și despre transferul la FCSB. Nu știu ce va face în viitor, dar cât timp este la Dinamo va da totul. E un profesionist desăvârșit"
Sergiu Hanca, după Aerostar - Dinamo 0-1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (107)
bigd
bigd  •  28 Octombrie 2017, 15:28
Postat de pantokrator pe 28 Octombrie 2017, 01:47

Nemec e câine rosu nu ***

Daaa, din tata in fiu:)))

mosvasile
mosvasile  •  28 Octombrie 2017, 14:35

Gnohere a declarat ca el nu ar fi plecat niciodata la FCSB, dar l-a acuzat pe Andone ca il tinea rezerva lui Nemec ! Probabil ca lui Nemec i s-a facut mila de "vizon"-cum ii zice berbecul- sa-l trimita iar pe banca de rezerve !

mosvasile
mosvasile  •  28 Octombrie 2017, 14:12

Probabil ca s-a saturat si Nemec de nesimtirea *** din Pipera !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (107)
Comentează