FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

VIDEO Mangia a uimit pe toată lumea! Discurs în limba română în fața studenților de la Universitatea din Craiova

Captura TV Telekom Sport
Captura TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat luni, 02 octombrie 2017 17:50

Devis Mangia, 43 de ani, a preluat-o pe CS U Craiova în această vară, iar rezultatele n-au întârziat să apară. Echipa se află pe locul 3, cu 26 de puncte, la finalul turului de campionat.

Azi, tehnicianul italian a fost prezent, alături de Marcel Popescu și Ana Maria Brânză, la festivitatea de deschidere a anului unversitar de la Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadul Universității din Craiova. VEZI AICI VIDEO

Spre surprinderea tuturor, Mangia a ținut un discurs în limba română. Deși nu e de mult timp în România, a reușit să vorbească foarte bine și a smuls aplauzele studenților prezenți.

"Nu a trebuit să-l repet mult sau să-l studiez (n.r. discursul). A fost prima dată, acum chiar trebuie să mă apuc să studiez. Problema este să am şi timp pentru asta", a declarat Mangia conform TV Telekom Sport.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
protoss
protoss  •  05 Octombrie 2017, 19:17

Napoli nici acum dupa 10 ani nu vorbeste bine!

lionforever
lionforever  •  03 Octombrie 2017, 07:19
Postat de echilibrat pe 02 Octombrie 2017, 23:39

Parintele spiritual al renasterii Craiovei fotbalistice a fost managerul Craiovei Maxima, Corneliu Stroe. Stroe a fost membru PNL. Pavel Badea si Corneliu Stroe, membri PNL - au fost initiatorii proiectului renasterii in jurul clubului sportiv.

Asta incerc sa le spun și eu , noul proiect clubul sportiv universitatea Craiova nu are legătură cu politicul , că sa nimerit că primarul din 2013 sa fie PSD asta e o alta problema dar în zona se votează psd masiv și nu m-ar mira ca printre cei ce înjură aceasta echipa sa fie cei care au votat acest partid . Legat de susținătorii echipei lui ajica daca intri pe Facebook constați că sunt în proporție de 90% agramați și folosesc numai comentarii injurioase .

prazburg1948
prazburg1948  •  03 Octombrie 2017, 02:18

Limba Romana nu e greu de invatat ptr vorbitorii de limbi latine. Ce m-a surprins a fost cat de repede a invatat Zlatinsky limba, fiind bulgar... Ala merita aplaudat.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează