FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - ASTRA

VIDEO Meci tensionat la Chiajna! Două goluri în mai puțin de un minut » Cum s-a transformat Fabricio din erou în gafeur » Brazilianul, gol în stilul lui Zlatan

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat luni, 27 februarie 2017 18:53

Astra Giurgiu a deschis scorul în minutul 7 și 52 de secunde al meciului de pe terenul Concordiei Chiajna.

VEZI VIDEO AICI

Brazilianul Fabricio a înscris cu un procedeu acrobatic în stilul lui Zlatan Ibrahimovici (VIDEO AICI), de la aproximativ 11 metri. Doar câteva secunde a durat însă avantajul giurgiuvenilor.

Jocul s-a reluat imediat și Serediuc a profitat de o gafă colectivă a lui Morais și Fabricio, l-a lobat pe Lung și a înscris.

Nu trecuseră mai mult de 30-40 de secunde de când a marcat Fabricio până când Chiajna a reușit să egaleze.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  28 Februarie 2017, 10:59

nu l-am inteles pe Alexa ,de ce era asa de contrariat si strangea din dinti ,poate seamana cu Miriuta, care avea ceva ce nu se poate scrie cu un oficial al Iasului ,dupa egalare.Nu m-ar mira sa aiba aceeasi stare si la Timisoara ,cu fosta lui echipa ,dar bine ar fi sa se termine ca si cu Astra.

488248524671050
Vladimir Cinezan  •  28 Februarie 2017, 05:21

Deci meciul s-a terminat după cele două goluri înscrise în mai puțin de un minut ? Ai dracului ăștia de la televiziune, cum manipulează ei poporul ! Să te mai încrezi în ceea ce dau pe „sticlă” ?!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează