FOTBAL  »  Superliga  »  ANIVERSARE

VIDEO Mesaje emoționante pentru Hagi de la Cristina Neagu și Fatih Terim: "Eram nelipsită din Ghencea. Ești un idol, o legendă"

Articol de GSP - Publicat luni, 05 februarie 2018 13:47

Gheorghe Hagi a împlinit astăzi 53 de ani și a primit mesaje din partea multor persoane, însă două dintre ele au fost extrem de emoționante.

Handbalista Cristina Neagu și antrenorul turc Fatih Terim au fost doar două dintre numeroasele persoane care i-au trimis mesaje "Regelui".

"Eram abia o puștoaică în vremea când uimeai lumea fotbalului cu talentul, viziunea și munca asiduă din jocul tău și al naționalei noastre. Puțini știu că pe vremea aceea eram nelipsită din peluza stadionului Ghencea și nu pierdeam nicio ocazie să intru în jocul băieților din cartier.

Atunci, printre noi, erai cel mai iubit! Ești un idol și o legendă și așa vei rămâne! Iar fotbalul ăsta românesc, mare odinioară, șovăielnic acum, are să-ți mulțumească nu doar pentru trecut, ci și pentru Viitor(ul). Îți doresc tot binele din lume, sănătate și forța să răzbești prin toate!", a scris Cristina Neagu pe contul de Facebook urmat de un mesaj VIDEO.

"Gică, la mulți ani. Inima mea este mereu cu tine. Mult noroc", i-a transmis Fatih Terim, antrenorul care l-a adus pe Hagi la Galatasaray Istanbul.

 
La multi ani, Gica Hagi!

Eram abia o puștoaică în vremea când uimeai lumea fotbalului cu talentul, viziunea și munca asiduă din jocul tău și al Naționalei noastre. Puțini știu că pe vremea aceea eram nelipsită din peluza stadionului Ghencea și nu pierdeam nicio ocazie să intru în jocul băieților din cartier. Atunci, printre noi, erai cel mai iubit! Ești un idol și o legendă și așa vei rămâne! Iar fotbalul ăsta românesc, mare odinioară, șovăielnic acum, are să-ți mulțumească nu doar pentru trecut, ci și pentru Viitor(ul). Îți doresc tot binele din lume, sănătate și forța să răzbești prin toate! #ZiuaHagi

Posted by Cristina Neagu on 5 Februarie 2018

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
gica.paunescu
gica.paunescu  •  05 Februarie 2018, 16:56

La multi ani, Gicane ! Atat timp cat vor exista fotbalisti asa cum ai fost tu, lumea se va uita cu placere la sportul numit fotbal. Mi-e-mi revine-n memorie un gol marcat lui Iordache, portarul Stelei, intr-un Steaua-Farul din noiembrie/decembrie '82-'83 ( imi pare c-a fost 2-2, la final, Antonescu de la Farul a jucat ultimul sau meci in Divizia A). Farul a plecat de la stadionul Ghencea c-un autocar vai mama lui, se disputase insa un meci frumos, urmarit de-o ceata de ,, nebuni'' dupa fotbal, si eu pe-acolo, cu 35 de ani mai tinar.... O, tempora !

badeadorian
badeadorian  •  05 Februarie 2018, 15:55

Pentru Costel Pisleaga !!!

badeadorian
badeadorian  •  05 Februarie 2018, 15:53

Deplasata remarca ta . Nu demonstrezi nimic postand frustrari . Fotbalistul Hagi a fost Urias !!! Omul Hagi este strict problema lui . Eu nu sunt fan Hagi dar ii doresc sanatate si la multi ani !! Si-i multumesc pentru ce a facut ca fotbalist in tricoul Nationalei !!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează