FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ACS POLI TIMIŞOARA 3-0

VIDEO Metoda nemţească n-a mers :) Cum a vrut Steaua să dea gol cu Poli

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 septembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 28 septembrie 2013 23:38

Roş-albaştrii au vrut să dea gol cu ACS Poli (3-0 final) chiar la prima fază a meciului, dar nu le-a ieşit. "Militarii" s-au străduit să copieze ce au văzut într-un filmuleţ ce a devenit celebru pe internet în ultima perioadă, dintr-un meci din Germania între RB Leipzig şi Stuttgart II.

Atunci, gazdele (VIDEO) au început superofensiv partida, au pasat înapoi, unul dintre fundaşi a trimis lung în careul advers, iar gazdele au deschis scorul după numai cîteva secunde.

Acelaşi lucru s-a încercat şi-aseară, doar că Bourceanu şi Latovlevici s-au încurcat în minge, iar balonul a ajuns la Tătăruşanu, nu la cei din avanposturi!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
mihaitanase
mihaitanase  •  30 Septembrie 2013, 07:16

STEAUA 86 DADEA GOL IN MULTE MECIURI IN PRIMA ACTIUNE A REPRIZEI IN CARE PUNEAU MINGEA IN JOC . CAUTATI ARHIVELE SI VETI GASI ASA CEVA .

hanibal
hanibal  •  30 Septembrie 2013, 06:52

Fratilor vorbiti de fotbal, jignidu-va unii pe altii va coboriti in ochii celor care citesc comentariile. Legat de subiectul articolului, ziaristul habar nu are de sport, ii recomand sa se uite la meciurile Stelei in perioada de glorie. Poate nemtii s-au inspirat de la ea. Eu sunt suporter al Craiovei si al Rapidului dar recunosc valoarea acolo unde exista.

ogica30
ogica30  •  29 Septembrie 2013, 16:26
Postat de cristianovld pe 29 Septembrie 2013, 10:53

S-au ingramadit ca oile :))

ce pretentii sa ai cand esti cioban,ai oi,miei...are ,il ai pe pio(vacaru),BOU(rcenu) si cu prepelite, echipa zoo...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează