FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Miriuță, tu ce faci la Dinamo? » Antrenorul nu are habar de nimic: "Nu știu, nu știu, nu știu"

Articol de GSP - Publicat luni, 08 ianuarie 2018 10:33

Dinamo, locul 7 în Liga 1, s-a reunit azi, la Săftica, iar antrenorul Vasile Miriuță a susținut o conferință de presă. 

Miriuță a vorbit despre situația de la Dinamo, dar antrenorul a declarat în repetate rânduri că nu știe prea multe detalii despre jucătorii care au venit la reunire, despre ce se întâmplă cu Nemec, Oliva și Penedo, despre transferurile lui Palici și Nistor și despre cine va fi căpitanul echipei.

"Nu știu sincer nimic de Nistor, mai mult știe conducerea. Palici, din câte știu, trebuia să vină la București. Eu nu știu dacă Palici a venit. Am vorbit mereu cu patronul, azi ne întâlnim și punem totul pe hârtie. Este foarte aproape de echipă. Vrem jucători buni și sperăm să aducem. Deocamdată au venit Popescu, Olteanu și Daniel Popa.  

E greu de adus jucători iarna. Cei foarte buni sunt sub contract. Mai am nevoie de doi mijlocași. Dacă se rezolvă două transferuri, pe care ni le dorim, va fi bine.  Penedo trebuia să fie azi. Nu știu dacă e aici. N-am apucat să-l văd. Dacă nu va fi aici, e un regulament și va suporta consecințele. El are contract cu noi și sper să nu facă vreo prostie. Nemec e aici, a venit cu mine de la Budapesta și i-am zis că am nevoie de el, că nu-l las să plece. E la Dinamo, nu la Ciorogârla sau la o echipă oarecare.

Nu știu dacă Filip va pleca. Eu zic că rămâne. Poate, dacă va fi o ofertă bună, va pleca. Nu știu dacă Maxi Oliva va rămâne. Nu știu cine va fi căpitan. Nu m-am decis încă", a spus Miriuță la conferința de presă.

"Vrem în play-off. Avem meciuri grele, dar și pentru adversari vor fi grele. Suntem la mâna noastră. Putem să ne calificăm în play-off"Vasile Miriuță

 
Conferință Miriuță

Stai jos, nota 4! Vasile Miriuță s-a transformat în Penescu: "Nu știu, nu știu, nu știu" ------>>>>>> http://bit.ly/2CRkEPk

Posted by Gazeta Sporturilor on 8 Ianuarie 2018

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (34)
mosvasile
mosvasile  •  08 Ianuarie 2018, 17:20

Adica...Nem tudom?!

1816845725013198
Restea Lucian  •  08 Ianuarie 2018, 17:02

Nu știu,nu știu, eu nu știu de-astea întrebați conducerea, ce-mi place. Bv Miriuta.

khal_37
khal_37  •  08 Ianuarie 2018, 15:21
Postat de zizu pe 08 Ianuarie 2018, 12:07

in mod sigur e mai inteligent ca voi toti!

Stim, de aceea a preferat cetatenia maghiara in detrimentul cetateniei romane si antreneaza dinamo...clubul cu valoare zero.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează