FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

VIDEO Mişcări de trupe la campioni » Un atacant nigerian, ţinta numărul 1 pentru CFR Cluj! Ce jucători vor pleca

Giulio Ebagua
Giulio Ebagua

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 24 noiembrie 2012 15:23

Giulio Ebagua e prioritatea ”vişiniilor” pentru perioada de transferuri din iarnă.

Vezi mai jos VIDEO cu goluri înscrise de nigerian

Campioana vrea să se asigure că va acoperi fără probleme eventualele plecări ale unor jucători importanţi în iarnă. Sougou e dorit pe Blackburn şi QPR, iar Paszkany vrea 5 milioane de euro în schimbul senegalezului. Şi pentru Bastos există discuţii cu cluburi din Ucraina şi Rusia.

CFR caută deja jucători pentru a se întări în atac şi în linia mediană. Unul dintre ei e nigerianul născut în Italia, Giulio Ebagua (26 de ani), al cărui contract cu Varese expiră în vară. CFR vrea să profite şi să obţină încă de acum semnătura jucătorului. Ebagua e într-o formă sportivă remarcabilă, marcînd în acest sezon de Serie B 6 goluri în 10 partide.

Atacantul a atras atenţia Atalantei, dar şi şefii lui Varese vor să-i prelungească angajamentul. "Preşedintele mi-a spus că îmi face cinste cu o pizza dacă semnez prelungirea. Aş mînca această pizza cu cea mai mare plăcere", a spus recent Ebagua. Clujenii şi-au trimis reprezentanţii în Italia pentru a-l convinge pe atacant să vină la Cluj. Dacă Ebagua va semna un precontract, cei de la Varese vor fi nevoiţi în ianuarie să-l cedeze pentru o sumă modică.

Face apel la calm
Paulo Sergio a invitat la calm înaintea primului său derby la Cluj. "Avem nevoie de o rivalitate sportivă în Cluj. Este bine pentru oraş ca Universitatea să nu moară. Nu vrem să facem circ şi trebuie să ne respectăm reciproc. Dacă unul dintre jucătorii mei va face un gest nesportiv, el nu va mai juca. Fac apel la civilizaţie, probabil vor fi taţi cu fiii lor la meci. E important să le dăm ocazia clujenilor să vadă un meci fără incidente", a spus Paulo Sergio.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
alupigus....
alupigus....  •  25 Noiembrie 2012, 11:04
Postat de bandoleros pe 24 Noiembrie 2012, 16:07

Ceva jucatori Romani mai aduceti si voi? Si se mai intreaba unii ca de ce nu tine lumea cu kfr.

de ce sa aduca jucatorii romani ,sa se pregateasca ,ca dinamo de CL

ulise3223
ulise3223  •  25 Noiembrie 2012, 09:40

Alinierea planetelor, scurt bilant: 9 puncte de la arbitri, echipe satelit (stelute), jucatori sub influenta la alte echipe. Jocurile sunt facute, competitia e trucata.

coreeanu
coreeanu  •  25 Noiembrie 2012, 04:41

Cum sa-si trimita reprezentatii sa-l convinga sa vina la Cluj? Pana in ianuarie nu au voie sa intre in nici un fel de tratative cu el. Articol de doi bani.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează