FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII-STEAUA 0-1

VIDEO MM Stoica, primele declarații! "A fost penalty INDUBITABIL! Avem un jucător-simbol! El și cu Tamaș au jucat extraordinar"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 martie 2016 23:17

După meciul câștigat de Steaua printr-un penalty controversat la Pandurii, scor 1-0, MM Stoica a fost ferm: "Pandurii e cea mai favorizată echipă din Liga 1!"

" Pandurii din primul minut nu a făcut altceva decât să obstrucționeze și, probabil conform indicațiilor, să ducă meciul la o remiză, fiindcă nu au vrut să câștige acest meci. Așa se întâmplă când se creează o asemenea tensiune înainte de partidă. Pandurii, o spun cu toată responsabilitatea, este cea mai favorizată din toate echipele calificate în play-off.

Felicit arbitrul adițional, că a avut curaj, de aia plătim barem și îi felicit pe cei care au avut ideea să aducă arbitri adiționați la meciurile de play-off. Pintilii simbolizează Steaua, jucătorul care a jucat 90 de minute cu Lituania, 90 de minute cu Spania, a jucat excelent! El și cu Tamaș au fost extraordinari!"

 

 

MM Stoica primele declarații după victoria cu Pandurii!"A fost penalty INDUBITABIL! Felicitări adiționalului care a avut curaj să dea 11 metri!"

Posted by Gazeta Sporturilor on 30 Martie 2016

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (62)
983732924972315
Soos Vilmos  •  31 Martie 2016, 12:46

Si acest mimi este un simbol al degradarii la care a ajuns fotbalul romanesc

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  31 Martie 2016, 11:35

a vorbit delegatul cu arbitrii al clubului "fc parnaia bucuresti"...

andrei.cernat
andrei.cernat  •  31 Martie 2016, 10:37

Stoica are dreptate ca intotdeauna. Penalty clar...mai mult decat atat, Steaua a mai avut o lovitura de la 11m neacordata .

Vezi toate comentariile (62)
Comentează