FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Monica Iagăr a fost în ședință cu suporterii: "Forța Steaua, nu?" + Momente tensionate, dar și amuzante între cele două părți

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat vineri, 28 aprilie 2017 16:35

Președintele CS Dinamo, Monica Iagăr, a fost astăzi să vândă bilete pentru Derby de România, alături de Adrian Mutu, directorul general al FC Dinamo, după care a stat de vorbă cu suporterii "câinilor" chiar în fața caselor de bilete din Ștefan cel Mare.

Ședința ad-hoc a durat în jur de 20 de minute, la ea participând și diverși sportivi din cadrul clubului. S-a discutat despre stadionul care așteaptă "verde" ca să fie modernizat în cadrul proiectului EURO 2020, iar ultrașii nu cred că arena va fi refăcută.

Suporterii, fără să fie zgomotoși, au ținut să-și arate ironia și i-au reproșat Monicăi Iagăr simpatiile steliste, afișate pe o rețea de socializare.

Invitație la șefie

"Dacă voi credeți că e ușor de condus un club ca Dinamo, vă invit o zi eu, o zi voi. Hai, alegeți-vă, să vedem cine vine să conducă!", a spus fosta atletă, primind replica imediat: "Oricare dintre noi ar conduce mai bine clubul. Forța Steaua, nu? Să știți că avem și noi în galerie oameni cu studii, pricepuți în diverse domenii, mai mult, au ingredientul de bază dinamovist. Oricând, acceptăm".

S-a discutat și vizavi de mizeria din interiorul complexului, mai ales că nici astăzi, după materialele media, nu s-a trecut la curățenie.

"Eu vreau să fac curățenie în bază, dar n-am personal. Nu pot antrena nicio firmă, atunci încerc să-mi fac treaba așa cum pot, cu cei din club. Dacă voi chiar ne iubiți și sunteți dinamoviști, facem curățenie cu toții, hotărâm ziua și ora, ieșim cu toții!", a fost ideea Monicăi Iagăr.

"Păi venim cu grupul de copii de la FC Dinamo, dar ne lăsați să ne antrenăm fără bani în bază", a reacționat unul dintre suporteri. "Un privat pe domeniul statului nu se poate fără bani!", a lămurit situația comandantul CS Dinamo.

Bannerul

Au fost și momente mai hazlii, precum cel în care Iagăr îi solicită unui fan să dea jos de la intrarea în complex bannerul, deja clasic, "Vrem stadion fără pistă".

"Uite, mi-ai stricat și D-ul ăla! Cine trece prin fața arenei, dacă e străin, nu realizează că aici e clubul lui Dinamo. Am dat și 200 de euro pe el, să-mi strângeți bani, acum, după ce luați bilete, să plătiți paguba", a comentat, amuzată, șefa clubului. Bannerul a rămas pe mai departe la locul lui!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (34)
896192067117678
Nello Milano  •  28 Aprilie 2017, 22:24

A FI UN FOARTE BUN SPORTIV NU ÎNSEAMNĂ SA FII ȘI UN BUN MANAGER DREPT DOVADA ACEASTA NO NAME DE IAGAR CARE FIE VORBA INTRE NOI DOAR PRIVINDU MIMICA FACIALA I-ȚI DAI SEAMA CA INTELIGENTA ESTE CEVA CE-I ...LIPSEȘTE ÎN PLUS CUM ȘI CINE A PUTUT SAU CE INTERES A AVUT SA NUMEASCĂ O ...***..COMANDANT LA DINAMO . DECI IAGAR DUTE ÎNVÂRTINDU-TE LA CLUBUL DE *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1745flo
1745flo  •  28 Aprilie 2017, 22:08
Postat de iosif_vs pe 28 Aprilie 2017, 20:59

Presa minte, exista multe exemplare disponibile in vanzare pentru toata lumea

Da? O sa-mi iau si eu! Doua!÷)

dinamo_fan
dinamo_fan  •  28 Aprilie 2017, 21:31
Postat de gabiprossi pe 28 Aprilie 2017, 19:20

Salut! Sa nu ajungeti cumva in situatia, de loc placuta, "pista, fara stadion"! Pacat de tot ceea ce s-a intamplat si la acest club, aceasta fiind "scadenta" pentru toate magariile si *** facute in timp, de "marii actionari"!?!

la magariile fostilor actionari echipa Dinamo este principalul perdant. daca tu traiesti cu impresia ca Dinamo a iesit cu ceva castigata dupa ce a fost capusata de mafiotii aia atunci te inseli amarnic. dovada ca s-a evitat la mustata falimentul..nu mai este valoarea si nivelul de altadata, centrul de copii si juniori nu mai este cum era nici macar acum 10 ani. stadionul e in paragina samd. dintre toti pacalitii Dinamo a fost cea mai pacalita cu ce s-a crezut a fi investitii care de fapt au fost niste credite date si retrase cu multa dobanda.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează