FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ACS POLI TIMIȘOARA 7-0

VIDEO "Nici nu știi cu cine să mai joci" » Notele de la meciul FCSB - ACS Poli îi dau dreptate lui Gigi Becali

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 23 octombrie 2017 09:00

Harlem Gnohere, Florinel Coman, Florin Tănase și Ionuț Larie au marcat cele 7 goluri ale FCSB-ului în victoria 7-0 cu ACS Poli Timișoara, iar doi dintre oamenii lui Dică au fost aproape de nota maximă pentru prestația contra timișorenilor.

Budescu și Gnohere au primit nota 9 din partea Gazetei. Dacă "Bizonul" a înscris de 3 ori, Budescu a pasat de două ori decisiv la golurile lui Gnohere și a fost principalul creator al fazelor de atac purtate de roș-albaștri. 

Un al remarcat din tabăra lui Dică a fost Florin Tănase, notat cu 8, în timp ce Enache a avut cea mai slabă prestație dintre titulari, primid doar nota 6.

Încântat de prestația entuziasmantă a echipei sale, Gigi Becali a spus la finalul meciului că nici nu știe cine ar merita să fie mai mult în teren, având în vedere calitatea jucătorilor din atac. "Nici nu mai știi cu cine să joci acum. Cu Teixeira, cu Florinel, cu Man...", a spus Becali după meci.

În tabăra lui ACS Poli, patru dintre cei cinci oameni dun apărare au primit nota 2 și niciun jucător care a evolat pe Arena Națională nu a luat mai mult de nota 4.



Save

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
mosvasile
mosvasile  •  23 Octombrie 2017, 11:38

Nea gg, lasa bre ca doar nu ati jucat cu CFR ! Ati jucat cu o echipa vasala,de la care matale- cu generozitatea cunoscuta-ai transferat si o sa mai transferi jucatori ! Si in conditiile astea,ce nevoie mai era si de ajutorul arbitrilor ? Cel putin la ultimul gol al lui Gnohere,a fost un ofsaid jenant , pentru orice om de buna credinta ! Zii lui MM sa-i mai tempereze pe" papagali",ca e rusine ,zau asa !

haideusicfr
haideusicfr  •  23 Octombrie 2017, 11:37
Postat de zakh pe 23 Octombrie 2017, 11:17

Oricum, la ce lot avem, asta ar trebui sa fie scorul intr-un meci cu dinamo. Dar fara antrenor, e mai greu

Gnohere a venit de la Dinamo.Nemec e tot la Dinamo. Ce ati avut si ce ati pierdut?

haideusicfr
haideusicfr  •  23 Octombrie 2017, 11:32

Excelent jocul FCSB-ului!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează