FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

VIDEO Nistor trage la Steaua :) » Mijlocaşul Pandurilor i-a dedicat reuşita cu Braşov naşului Pintilii

Captură: DigiSport +1   FOTO
Captură: DigiSport

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 mai 2013 00:00 / Actualizat sambata, 18 mai 2013 20:34

Dan Nistor, mijlocaşul celor de la Pandurii, a marcat astăzi împotriva Braşovului, scor 2-3, bifînd cea de-a şasea reuşită din acest sezon.

Gorjeanul l-a învins pe Marinescu cu un şut de la 20 de metri şi i-a dedicat golul lui Mihai Pintilii, fostul său coleg şi actualul mijlocaş al Stelei, care se afla în tribună. Acesta a fugit spre bancă imediat după reuşită, arătînd un tricou cu mesajul: "Pentru naşu'!".

Click aici pentru VIDEO!

Pintilii îl va cununa pe Nistor şi va încerca să-l convingă să semneze cu Steaua în vară, cînd va deveni liber de contract. Mijlocaşul este unul dintre favoriţii lui Gigi Becali, dar se află şi pe lista celor de la Malaga.

8 pase de gol a dat Nistor în acest sezon al Ligii 1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
plischi
plischi  •  19 Mai 2013, 05:30

cand pierzi asa cum s-a intamplat ieri la tg. jiu mai poate fi considerat golul tau "o reusita"?!

muiutz
muiutz  •  19 Mai 2013, 00:14
Postat de cristimh pe 18 Mai 2013, 19:15

ratiai dracu de mineri prosti

Hai Stiinta!

doze
doze  •  18 Mai 2013, 21:24

cine devine liber in vara? liber la vacanta? mi-as dori ca autorul articolului sa-si ia un liber definitiv din mass-media.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează