FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL CAMPIOANA ROMÂNIEI

VIDEO Ori e albă, ori e neagră? FCSB susține că e campioana reală, dar n-a sărbătorit alături de fani!

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 mai 2017 22:10

FCSB anunță că va merge la TAS pentru a dovedi că a câștigat campionatul, terminat la egalitate de puncte cu Viitorul. Deși susțin că ei sunt campionii acestui sezon, ”roș-albaștrii” nu au sărbătorit alături de fani.

FCSB a învins-o categoric pe CS U Craiova, 3-0, rezultat la care ar fi trebuit să fie pe locul 1, conform propriei interpretări a regulamentelor.

După ultimul fluier, jucătorii au salutat fanii prezenți pe Național Arena, însă în niciun moment nu au sărbătorit efectiv câștigarea titlului. Au plecat apoi mai degrabă triști și resemnați spre vestiare. 

Fanii au fost și ei sceptici. I-au aplaudat pe favoriți, dar fără să scandeze ”Campionii! Campionii!”.

Save

Save

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (9)
alex_1973
alex_1973  •  14 Mai 2017, 07:59

Acest sistem este o porcărie Viitorul era campioana de mult.

alex_1973
alex_1973  •  14 Mai 2017, 07:58
Postat de p.rares pe 13 Mai 2017, 22:40

Gigi nu mai vorbi aiurea si te lasa influentat de acest Mita,un om de nimic.Trebuie sa stim sa pierdem cu demnitate,trebuie sa recunosti ca ai gresit tinandu-l antrenor pe Reghe.Felicitari Viitorul si lui Hagi pentru ceea ce a facut alaturi de acesti tineri care speram sa promita in Viitorul apropiat.

Crezi tu ca are demnitate?

samertx
samertx  •  13 Mai 2017, 23:11
Postat de ioany pe 13 Mai 2017, 22:48

E o campioana mincinoasa. De jucat nu mai joaca nimic in ultima vreme , a profitat de faptul ca adeversarii din vreo trei meciuri de pe final au stat capra au castigat ultimul meci dintr-un penalty care nu a fost si dupa un regulament eronat interpretat. Il simpatizez pe Hagi dar echipa e subtire rau si nu arata nimic pe plan fotbalistic.

Cum te simți când ridici trofeul ăla de 15 kile? :))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează