FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - ACS POLI TIMIŞOARA 2-1

VIDEO Palmaresul lui Clau » Cu Niculescu pe bancă, Voluntari a bifat a treia victorie consecutivă: 2-1 cu ACS Poli

Articol de - Publicat sambata, 06 mai 2017 00:00

Voluntari cu Niculescu pe bancă a ajuns la a treia victorie consecutivă în play-out şi are o singură înfrângere de când ex-dinamovistul a preluat conducerea ilfovenilor.

Conducerea celor de la FC Voluntari şi-a propus să cumpere palmaresul Rapidului în speranţa unei identificări mai puternice în Liga 1. Asemănări cu giuleştenii sunt deja.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Vasile Maftei, Costin Lazăr sau Mircea Bornescu sunt nume grele în istoria recentă a Rapidului. Până la achiziţie însă, antrenorul Claudiu Niculescu pare hotărât să aibă un palmares demn de invidie ca antrenor al echipei din Ilfov.

Claudiu a început cu stângul, pierzând primul meci, scor 3-0, cu Botoşani. În rest, o remiză şi victorii care au făcut trupa vişiniilor să se lupte cu Iaşi pentru primul loc din play-out.

Ilfovenii au deschis repede scorul prin stoperul Ionuţ Balaur (9), care a profitat de o respingere nefericită a fundaşilor bănăţeni după un şut bun al lui Cernat. Egalarea a venit în minutul 27, când Pedro Henrique a fost călcat de Balaur în careu.

Tot el a transformat de la punctul cu var, dar acest lucru nu a fost suficient. La 4 minute după revenirea de la cabine, Doru Popadiuc l-a făcut jalon pe Artean şi a şutat cu sete la colţul lung, aducând trei puncte mari echipei sale.

voluntari acs poli 2 1

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close