FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - CFR CLUJ 1-1

VIDEO » Pandurii și CFR Cluj și-au împărțit punctele, scor 1-1 » Mrzljak a marcat un gol superb!

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 august 2016 16:43

Pandurii și CFR Cluj au terminat la egalitate în etapa a patra din Liga 1, scor 1-1, după ce în prima parte tabela a fost nemodificată.

Vezi meciul liveTEXT

PANDURII - CFR CLUJ 1-1  (VIDEO)
Au marcat: 
Mrzljak 76, Cr. Lopez 80

Ardelenii au avut o ocazie mare de a deschide scorul după un sfert de oră de la fluierul de start, însă Cristian Lopez a tras mult peste poartă din poziție centrală. Pandurii a răspuns prin Țucudean. Atacantul a fost lansat de Sânmărtean, însă Mincă s-a opus golului.

În cele din urmă, când mai erau 14 minute de joc, Mrzljak a prins o torpilă de la 25 de metri și Mincă n-a mai avut reacție. CFR a egalat patru minue mai târziu prin Cristian Lopez, care a trimis cu capul după o centrare de pe partea stângă.

După primele 4 jocuri, Pandurii a acumulat 8 puncte și ocupă locul secund în Liga 1. De partea cealaltă, CFR Cluj a pornit campionatul cu un handicap de 6 puncte, iar în acest moment are -1 în dreptul punctelor.

Echipele de start:

Pandurii: Lazar - Ungurușan, Pițian, Bunoza, Vasiljevici - Munteanu, Obodo, Sânmărtean - Herea, Țucudean, Voiculeț
Rezerve: Stanca, Buijs, Trifu, Hlistei, Pleașcă, Mrzljak, Răuță

CFR Cluj: Mincă - Peteleu, Larie, Mureșan, T. Lopes - Petrucci, Nascimento, Juan Carlos - Nouvier, C. Lopez, Păun
Rzerve: T. Marc, Ene, Horj, Veres, Neagu, Negruț, Hodgyai

 
 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
haideusicfr
haideusicfr  •  14 August 2016, 22:05
Postat de steaua1986forever pe 14 August 2016, 20:43

dar rusinea Clujului si nenoricirea Ardealului....

Lasa-nu in pace cu *rusinea noastra* Bucura-te de *mandria* Regatului ,*** cioban puscarias plus presedintele isteric, puscarias asisderea.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  14 August 2016, 21:55
Postat de steaua1986forever pe 14 August 2016, 20:43

dar rusinea Clujului si nenoricirea Ardealului....

De cand sunt * rusinea Ardealului * mai nene ? De cand o echipa mica nu piloasa ca a voastra a jucat mai bine ca voi in Ch League? Si acum are tot ce-i trebuie: stadion propriu , palmares,jucatori buni ,ii lipseste un investitor serios.Cel de la Energobit nu-i de fel.

goering
goering  •  14 August 2016, 21:13
Postat de randoom_._ pe 14 August 2016, 21:02

pai cu siguranta pentru voi din cluj,cefura cluj aka the blatistii sunt rusinea ardealului. doar u cluj conteaza acolo pe la voi. oricum,asa ca idee,golul egalizator marcat de cefura cluj,face ca Steaua sa fie in continuare pe primul loc,chit ca are un meci mai putin decat alte echipe. STEAUA BUCURESTI CAMPIOANA LUMII ESTI.

Tu nici nu sti cum arata un oras ma ...te schimbi de pe un cont pe altul sa-ti dai cu paerea aiurea,care oricum nu conteaza pentru nimeni.Singura rusine ii ca avem asa *** printre noi....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează