FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - CFR CLUJ 0-0

VIDEO Pandurii şi CFR Cluj termină la egalitate, 0-0, după un penalty ratat de gorjeni

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 august 2014 00:00 / Actualizat duminica, 03 august 2014 23:13

CFR Cluj a terminat la egalitate, 0-0, meciul de la Tîrgu Jiu, împotriva Pandurilor, din etapa a doua a Ligii 1.
Meciul a debutat cu o centrare imprecisă a lui Deac, însă minutul 17 avea să aducă şi prima ocazie de gol, după şutul trimis de Jakolis în transversala porţii lui Stanca.

10 minute mai tîrziu, Matulevicius are ocazia să deschidă scorul, dar se complică inexplicabil în careu, iar cînd s-a hotărît să şuteze a făcut-o fix în braţele lui Felgueiras.

Momentul decisiv al partidei a fost în minutul 38, cînd Susici a comis fault în careul de 16 metri, iar Felgueiras a apărat penalty-ul executat de Iorga.

A doua parte a jocului a adus o singură ocazie importantă în dreptul CFR-ului, în minutul 59, Deac scapă singur cu portarul Pandurilor, dar şutază fix în Stanca.

Ultima mare ocazie a meciului a venit în finalul partidei, cînd Felgueiras a respins în faţă un şut a lui Shalaj, mingea a ajuns la Nistor, care a tras în blocajul unui clujean.

VEZI DESFĂŞURAREA LIVETEXT A PARTIDEI!

Penalty-ul apărat de Felgueiras

 

Echipele de start

Pandurii: Stanca - Pleaşcă, Elton da Silva, Christou, Momcilovici - Breeveld, P. Anton, D. Nistor, L. Iorga, Matulevicius, Răduţ
Rezerve: Gliwa, C. Pîrvulescu, Buleică, M. Roman II, Nicoară, Shalaj

CFR Cluj: Felgueiras - Susici, I. Rada, Larie, Camora - Christian,  Monroy - Jazvici, Jakolis, Deac - Guima
Rezerve: Vîtcă, C. Ene, Muniru, Fl. Costea, Jaime, Negruţ, Thiago Lopes

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (114)
euce
euce  •  07 August 2014, 11:08
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

va rog lasati ,ISTORIA,nu o cunoasteti,reveniti ,la fotbal,istoria,este pentru ,initiati,voi,si clujanul si bucurestean,sunteti pe afara,,ati auzit voi,de PNR side BRU,aceste dou ,adica Prtidul Ntional Roman a lui Mniu,si Biserica Unita cu Roma GRECO-CATOLICA,au facut aceasta unire posibila,da au fost cateva conditii,puse la adunarea de la Blaj,si de marea adunare de la Alba Iulia,unde IULIU HOSU,epicop(si mai apoi Cardinal)al BRU.,a citit proclamatia de unire,in rest va rog tacere si reveniti la ,mocirla,din fotbal,lasati lucrurile care pentru un ROMAN adevarat sunt SFINTE

blatistu49
blatistu49  •  04 August 2014, 13:13

de la inceput se vede ca se incearca ca Turma sa fie in fruntea mocirlei arbitraje de casa dedicatii cu arbitri desi Turma e varza si cu norvegienii numai prostia adversarului si ratarile imense ale adversarului ca si cu Aktobe totul e varza in curind se vor face de ris

djeurofighter
djeurofighter  •  04 August 2014, 08:53
Postat de adrian.1984 pe 04 August 2014, 08:44

Tu esti mai prost decat napoca.republic cu gardul lui....!!!

Neata Adriane! Eu cred ca ala-i clona cuiva. Cum spunea acum cateva zile si un sustinator CSU sau FCU, s-ar putea sa fie acelasi care scria pe aici de FC Oltenia Craiova.

Vezi toate comentariile (114)
Comentează
Close