FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - ASA TG. MUREŞ 1-0

VIDEO Patru la rînd » CS U Craiova bifează o nouă victorie, 1-0 cu ASA Tg. Mureş, cu Emil Săndoi şi Sorin Cîrţu pe bancă

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 septembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 28 septembrie 2014 17:58

CS U Craiova a obţinut a patra victorie consecutivă cu perechea Emil Săndoi - Sorin Cîrţu pe bancă, 1-0 cu ASA Tg. Mureş.
Oltenilor le prieşte cu doi tehnicieni pe bancă. După înlocuirea lui Ionel Gane, CS U are doar victorii, 1-0 cu Oţelul şi 2-0 cu U Cluj în Liga 1, plus 2-1 cu Caransebeş în Cupa României. Astăzi, a venit şi cel de-al patrulea succes 1-0 cu ASA Tg. Mureş.

Click aici pentru comentariul liveTEXT!

Singurul gol al partidei a fost marcat de Pablo Brandan, care a transformat o lovitură de pedeapsă obţinută de Curelea (27). Argentinianul avea să vadă finalul partidei în tribună, după ce a fost eliminat pentru o intrare cu talpa (27). Victoria îi propulsează pe craioveni deasupra zonei de retrogradare.

VIDEO: Gol Brandan 1-0

Echipele de start:
CS U Craiova: Bălgrădean – S. Achim, Acka, Frăsinescu, Vătăjelu - Kay, Brandan - Tîrnăcop, Nuno Rocha, Bancu - Curelea
Rezerve: Straton, Velcovici, Ferfelea, Băluţă, Ivan, Pleşan, Varga

ASA Tg. Mureş: Viciu – Feussi, Bejan, M. Constantin, Sepsi - Gorobsov, N'Doye, G. Mureşan - J. Szekely, Axente, Hora
Rezerve: Botoşer, Amauri, Zicu, Hanca, Castro, Bruno Martins, Velayos

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (78)
gigi_one
gigi_one  •  29 Septembrie 2014, 08:56
Postat de craioveanu91 pe 28 Septembrie 2014, 23:53

forza Stiinta, sper sa-i batem pe caini, oricum vom fi din nou mai multi ca ei in groapa:)) i-am facut de ras de atatea ori , ba sina asta de echipa care vinde 80 de bilete la meciurile de acasa se desfiinteaza in iarna, inchide negoite obloanele in groapa si face blocuri:))

prietene, asta e primul meci in care clona joaca impotriva lui Dinamo, unde visezi tu ca i-ati umilit de atatea ori ? v-ati infiintat in 2013, ai uitat? Aaa, te referi la adevarata Universitatea Craiova? Atunci, daa...sper sa va dea Dinamo sacul etapa viitoare ca sa va aduca cu picioarele pe pamant, ca vad ca ati prins glas in ultimul timp, de cand nu mai sunteti pe primul loc din coada...

solomon_i
solomon_i  •  29 Septembrie 2014, 08:02

Renaste Craiova Maxima ...?

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  29 Septembrie 2014, 03:41
Postat de bvd_magheru pe 28 Septembrie 2014, 20:48

Cind venim la Craiova la anul vreau sa nu fie liniste la gara . Intelege ce trebuie . Am iesit si VA URASC dar vreau sa existati si sa ne dati batai de cap . HAI DINAMO BUCURESTI .....ha !!..ha ! ...ha..Ciao !

numai tampenii ai debitat toata ziua. m-am amuzat copios.

Vezi toate comentariile (78)
Comentează