FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - VIITORUL 4-1

VIDEO Pe Dodel l-au lăsat nervii! “Dublă” şi flegmă » Căpitanul Stelei a scuipat spectatorii

Articol de - Publicat luni, 23 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 23 martie 2015 12:50

Enervat că a fost contestat pe întreaga durată a primei reprize, decarul Stelei le-a făcut semne celor din tribună să tacă după ce a marcat, iar la pauză s-a dat în stambă


În istoria Stelei, banderola a fost purtată de nume precum Sameş, Iordănescu, Tudorel Stoica, Lăcătuş, Ilie Dumitrescu, Rădoi. Azi o poartă Cristi Tănase, care aseară, după ce a egalat la 1, a găsit o modalitate inedită de a se bucura. Le-a făcut semne celor din tribune să tacă, aluzie la faptul că mai ales după golul încasat de la Bonilla, la care fusese responsabil, el a fost huiduit de public.

Click aici pentru VIDEO!

Mai mult, imediat după ce Adrian Comănescu a pus punct primei reprize, cei de la tribuna a II-a l-au luat din nou la ţintă. "Băi ţărane!", s-a auzit din partea fanilor, moment în care Tănase şi-a pierdut nervii şi a scuipat înspre cei care stăteau deasupra intrării pe tunelul ce duce spre vestiare.


Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (37)
alex_1973
alex_1973  •  23 Martie 2015, 21:24
Postat de cristid. pe 23 Martie 2015, 15:18

Pai astia sunt fanii fecesebisti, cei care declarau raspicat ca vor face ei atmosfera sud-americana daca nu vin drogatii si huliganii de la peluze. Poftim. Faceti atmosfera, civilizatilor din Ilfov si alte judete limitrofe Bucurestiului. Nu mai sunt drogatii sa fie suspendat terenul din cauza lor. Acum e momentul vostru. Si voi ce faceti? Injurati jucatorii 90 de minute. Cocalari inculti ce nu au dreptul sa intre in Templu...

Astia sunt noii suporteri FCSB.

laurentiuci
laurentiuci  •  23 Martie 2015, 17:23

foarte bine le-a facut :))

corectu
corectu  •  23 Martie 2015, 17:19

Padure fara uscaturi nu exista.Asa si pe stadion.Fotbalistul trebuie sa inteleaga ca el trebuie sa fie preocupat de joc si nu de ce striga unul si altul.Tanase sa-si asume marea greseala de la golul Viitorului.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează