FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

VIDEO Pe lîngă Keşeru, Steaua a mai găsit un atacant » Are aceeaşi vîrstă ca Rusescu şi a înscris de 7 ori sezonul trecut

Articol de GSP - Publicat luni, 17 iunie 2013 00:00 / Actualizat luni, 17 iunie 2013 18:14

Steaua s-a despărţit de cei mai buni marcatori din sezonl trecut, Raul Rusescu, plecat la Sevilla, şi Adi Rocha, plecat în Japonia.

Pe lîngă Claudiu Keşeru, printre aleşii lui MM pentru a-i înlocui pe cei doi este şi camerunezul Henri Belle, anunţă evz.ro. În vîrstă de 24 de ani, atacantul este legitimat la formaţia croată RNK Split.

Jucătorul a fost adus în atenţia Stelei de un impresar dintr-o ţară fostă iugoslavă, iar după ce Reghecampf a urmărit cîteva DVD-uri cu el a fost impresionat.

Sursa citată anunţă că Belle va ajunge în zilele următoare în Austria, la Westendorf, acolo unde Steaua este în cantonament.

Henry Belle este cotat de transfermarkt la 950.000 de euro. iar în sezonul trecut, în 30 de meciuri pentru echipa croată a înscris de 7 ori.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (47)
montrealez
montrealez  •  18 Iunie 2013, 23:18

Nu-mi place. Conduce mingea numai cu stangu si se invarte in loc gen Toja. Preluarile nu-s de calitate. Asta asa ce-am vazut din video asta. Asta arata la fel ca Tatu...n-avem deja unu? Si asta e Mijlocas ofensiv, nici decum atacant. Noi tre sa gasim un jucator cu acelasi profil ca Rusescu.

rossalen
rossalen  •  18 Iunie 2013, 16:09
Postat de xftw pe 18 Iunie 2013, 00:00

Iar se fac transferuri pe baza de dvd ?

nu stiu ce sa zic...pare usor greoi acest jucator...cred ca i'ar trebui alt tip de jucator Stelei...

thumbzilla..
thumbzilla..  •  18 Iunie 2013, 00:39
Postat de luciansj pe 18 Iunie 2013, 00:09

Este puternic tipul. Voi trebuie sa va ganditi ca el urmeaza regulile unui antrenor si preparator fizic bun. Poate ajunge ceva.

si mie mi se pare interesant.dar ar trebui sa vina cat mai repede ca sa poata prinda pregatirea din cele doua cantonamente.

Vezi toate comentariile (47)
Comentează