FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAȘI - PETROLUL 1-0

VIDEO Pecanha a comis-o! A cerut un fault inexistent la Golubovici, care a marcat golul victoriei pentru Iași!

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 iulie 2015 16:59

CSMS Iași a învins pe propriul teren Petrolul într-un meci din etapa a treia a Ligii 1, după golul reușit de Golubovici în finalul jocului.

Vezi meciul în format liveTEXT

CSMS IAȘI - PETROLUL 1-0
A marcat:
Golubovici 86'

Vezi VIDEO cu golul partidei

Începutul partidei a fost echilibrat. În minutul 16, Țigănașu a încercat poarta cu un șut de la 20 de metri, dar Pecanha n-a avut nici o problemă în reținerea balonului. Cea mai mare ocazie a fost ratată în minutul 34 de Golubovici. Atacantul a reluat cu capul, însă mingea a trecut puțin pe lîngă poartă.

Sub ochii lui Ionuț Popa, fostul antrenor al defunctei Poli Iași, Vasile Gheorghe și-a încercat șutul (50), dar a trimis total dezamăgitor. Bole a trimis și el un șut-centrare care l-a pus în mare încurcătură pe Pecanha (80), însă goalkeeperul ploieștenilor a scos de sub bară.

Unicul gol al partidei a fost marcat cu 4 minute înainte de finalul jocului, cînd Pecanha nu iese pe o centrare și Golubovici marchează nestingherit.

După acest joc, moldovenii o egalează pe ASA în fruntea clasamentului, cu 7 puncte, în timp ce ploieștenii rămîn ultimii, cu -4 puncte după ce au fost penalizați la începutul sezonului cu 6 puncte.

Echipele de start:

CSMS: Grahovac - Voicu, Mihalache, Frăsinescu, Ţigănaşu - Mitici - Nuno Viveiros, V. Gheorghe (Piccione 62'), Grigorie (Enescu 46', Crețu 82'), Bole - Golubovic
Rezerve: Ciucă, Bosoi, L. Ganea

Petrolul: Pecanha - Beța, Benga, Porret, Rippert - Ropotan, Altama (Zoubir 39') - Nepomuceno (Voinea 57'), Marinescu, Varga (A. Chiriță 84') - Moussa
Rezerve: Cobrea, Alecsandru, Vlad Rusu, Hassan Ismail

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (35)
marianpirvu
marianpirvu  •  28 Iulie 2015, 15:50

Fault clar făcut de Golubovici asupra lui Pecanha ! Fiind în spatiul careului de 6m, orice împiedicare a portarului se sancționează. Este adevărat că Pecanha a renunțat foarte ușor la urmărirea balonului, și arbitrul a fost justificat față de cei care nu iau în considerare obstrucția ! Portarul Petrolului are, însă suficiente motive să fie iertat... Pentru cine a văzut meciul, rămâne de râs explozia de bucurie a lui Golubovici, care știa ce făcuse și care nu se remarcase cu nimic tot meciul. Pe de altă parte, Iașiul a luptat pentru victorie și sper să îi folosească punctele câștigate prin șmechereala sârbului... De asemenea, sper ca Petrolul să se mobilizeze mai serios și să câștige meciurile următoare, începând cu Chiajna (echipă surogat, fără patron și fără suporteri numeroși) !

1745flo
1745flo  •  27 Iulie 2015, 01:05
Postat de samertx pe 27 Iulie 2015, 00:11

Tu n-ai văzut ce vîrf de atac avem, cum a intrat, cum am egalat. :))

:))) ai observat si tu ca aduce mult cu van persie?

marketactual
marketactual  •  27 Iulie 2015, 00:30
Postat de breaz_valentin pe 26 Iulie 2015, 23:32

"It is an offence to restrict the movement of the goalkeeper by unfairly impeding him, e.g. at the taking of a corner kick" (FIFA Laws of the Game, Legea 12). La cornere, cand portarul incearca sa iasa sa prinda mingea si este impiedicat/blocat de un jucator advers, se acorda fault. Aici a fost exact aceeasi situatie, dupa parerea mea.

Unde vezi tu ca portarul incearca sa prinda mingea, cand nici nu ridica mainile dupa ea?

Vezi toate comentariile (35)
Comentează