FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Petrecere în cantonamentul FCSB-ului » Surpriză din partea conducerii pentru unul dintre jucătorii importanți :)

Articol de GSP - Publicat luni, 03 iulie 2017 22:25

Florin Niță a împlinit azi 30 de ani și, ca de fiecare dată în ultimii ani, și-a petrecut ziua de naștere în cantonament.

Portarul cotat la 2 milioane de euro a avut parte de o surpriză de partea conducerii. A primit o prăjitură simbolică pe post de tort și a fost felicitat de colegi.

Niță traversează cel mai bun moment al carierei. A intrat în atenția lui Christoph Daum și este cotat de transfermarkt la 2 milioane de euro.

Este al doilea jucător al Stelei din acest punct de vedere, după Denis Alibec, dar peste Constantin Budescu și Florin Tănase.

 

Colegii i-au urat La Multi Ani lui Florin Nita, care a implinit luni varsta de 30 de ani. Acestia i-au pregatit portarului o prajitura simbolica pe post de tort si l-au felicitat!

Posted by FC Steaua Bucuresti on 3 Iulie 2017

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
sofronpaul
sofronpaul  •  04 Iulie 2017, 10:22

Am avut ocazia sa il vad pe Nita, la meciul cu Chile. Chiar daca nu a fost folosit, a fost cel mai popular jucător dintre toti, si s-a salutat cu toata lumea care l-a strigat, de la oameni de ordine la îngrijitor de stadion. Mai mult, dupa ce a terminat încălzirea, a alergat pana la tribuna 2, undeva aproape de mine, si i-a dat manusile lui unui pusti care nu avea mai mult de 10 ani, si pe care apoi l-a imbratisat. A fost emotionant momentul, neobservat de camerele de filmat. Mult respect pentru acest gest, si nu numai, si ar trebui ca unii asa numiti jucători de fotbal, sa ia exemplu. La multi ani, Florine!

superdorex
superdorex  •  04 Iulie 2017, 07:31
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

*** esti tu nevertebrat ce esti!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

satyricon
satyricon  •  04 Iulie 2017, 01:25
Postat de fecesebist.cu.vesta.alba pe 04 Iulie 2017, 00:29

N-au avut bani de tort si i-au luat o saracie de savarina. Sa ne traiesti nea Gigi !

Se putea sa nu apara un rin-ist įđìót cu neuronul obosit si sa nu dea el cu mucii-n fasole!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close