FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VIITORUL 2-3

VIDEO Pînă să ajungă la Steaua, Alibec s-a făcut de rîs cu Dinamo » Vîrful a oferit faza zilei

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 mai 2013 00:00 / Actualizat sambata, 25 mai 2013 00:06

Atacantul dorit de Steaua de la Viitorul Constanţa, Denis Alibec, s-a făcut de rîs la meciul cîştigat de echipa sa în Groapa, scor 3-2.

Vîrful constănţenilor putea înscrie în minutul 42, însă după ce l-a driblat pe Bălgrădean, a trimis aiurea, deşi avea poarta goală în faţă.

Vezi aici VIDEO!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
mihaitanase
mihaitanase  •  25 Mai 2013, 10:53

INTREABA-L PE DANDEA CAT DE PENIBIL A FOST ALIBEC.

tazdevil
tazdevil  •  25 Mai 2013, 10:22

subscriu....articol penibil si penal......dupa ce ca a maturat pe jos cu apararea lui Dinamo si a facut ce a vrut.......atat ai retinut si tu din meci ca s-a facut de ras,ratand cu poarta goala O FAZA CARE NU AR FI EXISTAT daca nu insista Alibec......bleah titlu si reporter.....

wallachian
wallachian  •  25 Mai 2013, 00:35

alibec a jucat bine spre foarte bine astazi, putin individualist dar a demonstrat ca are talent cu carul, si daca se mai tempereaza putin si il baga reghenkampf la instructie iese fotbalist din el

Vezi toate comentariile (4)
Comentează