FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA

VIDEO Probleme la Dinamo: suporteri agresivi la masa presei! "Din cauza acestor bizoni de tribună nu mai vin oamenii la meci"

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 octombrie 2016 21:33

Costin Ștucan, reporter special GSP, este prezent la derbyul Dinamo - Astra, în Ștefan cel Mare. Dar la jumătatea primei reprize el a fost nevoit să părăsească masa presei.

Motivul? Comportamentul unora dintre suporterii dinamoviști din acea zonă, extrem de vulgari și de agresivi la adresa jurnalistului. 

Ei fuseseră deranjați de o relatare anterioară a lui Ștucan, care spusese într-un live pe pagina de Facebook a Gazetei că la tribuna a doua se vânduseră doar 10 bilete până cu o oră înainte de meci. 

La pauză, jurnalistul GSP a continuat relatările din sala de conferințe a stadionului Dinamo: "E prima dată când mi se întâmplă asta pe un stadion din România! A trebuit să plec de la masa presei din cauza unui grup de suporteri extrem de necivilizat.

Din păcate nu ăștia sunt fanii lui Dinamo și din cauza lor sunt mulți alți fani care nu mai vin la stadion. O să le spun bizoni de tribună.

Dar nu asta e problema. Ideea e că Dinamo are o mare problemă de organizare. Nu era niciun jandarm în acea zonă, iar ziariștii sunt foarte expuși", a relatat Costin Ștucan de la stadionul Dinamo.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (45)
mvradulescu
mvradulescu  •  31 Octombrie 2016, 08:47
Postat de adianghelescu pe 29 Octombrie 2016, 22:49

pai stati putin stiucan e ziarist?

Cu tot respectul, vă amintesc ideea preferată a d-lui Știucan : fotbalul românesc mai există numai datorită dumnealui și a altor câțiva comentatori sportivi TV ! În ceea ce privește comentariile răutăciose care au generat inflamarea suporterilor dinamoviști, demonstrează că deși este anti-stelist până în măduva oaselor, are capacitatea să-și îndrepte răutățile și în alte direcții !!! Acest „domn” consideră că e cu atât mai important ca reporter, cu cât își împroșcă vorbele calomnioase peste mai multă lume ...

1581501715473169
Anghel Sandu  •  30 Octombrie 2016, 12:11

va mai amintiti de dl.ioanitoaia cu "procesul etapei"? "sta-ti asa sa intre in emisie nicu galerie,jean pavel,minca"...?voi ati incurajat prostia asta cu asazisul fenomen "ultras"!asta a-ti facut ,ca jurnalisti,atatia ani! culegeti acum roadele creatiei voastre ca jurnalisti! PS. mi-e dor de "sportul ",care nu avea atata spatiu ca voi,dar scria despre sport,nu despre "fetite vesele".drogati,betivi(si apropos:si atunci erau baieti care nu duceau paharul la ureche)!

1446025852379084
Dragos Nastase  •  30 Octombrie 2016, 11:25

Stucane nu e prima data cand ataci Dinamo cu tot felul de articole ,esti constient ca jignesti toata suflarea Dinamovista acum in acest caz a fost articolul cu ,,doar 10 bilete vindute la inceperea meciului,,dar ,eu iti pot aduce aminte multe alte atacuri ale tale grosolane la adresa echipei Dinamo. Acum te intreb eu daca ,tu ataci ce pretinzi sa fi primit cu flori???. Si in continuare continui sai critici pe suporteri Dinamovisti numindui ,,Bizoni,,iti spun eu ca Dinamo exista si datorita acestori Bizoni care nu îi lasa la greu niciodata ,multi suntem suporteri Online dar aportul nostru ptr echipa Dinamo e egal cu 0. Noi iubim Dinamo dar,din pacate suntem raspinditi prin toate colturile lumi . Stucane sa fi un om rãutacios e foarte usor incearca sa fi bun vezi daca reusesti.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează
Close