FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER RATAT

VIDEO Real Madrid a făcut o ofertă fabuloasă pentru un jucător dorit anul trecut de Steaua!

Articol de GSP - Publicat luni, 25 ianuarie 2016 22:21

Real Madrid l-a ofertat pe Andrija Zivkovici, mijlocașul lui Partizan, pentru 15 miloane de euro.

 Tatăl jucătorului explicat: "Unul din cele mai mari cluburi din lume, cel mai faimos club din lume, Real Madrid, a oferit 15 milioane pentru Andrija, dar vrea apoi să-l împrumute. Am refuzat". 

Zivkovic senior a spus că fiul lui nu este o jucărie: "Nu-i voi distruge cariera fiului meu pentru bani. Nimeni nu vrea să distrugă viața unui copil pentru bani și să se joace cu el ca și cum ar fi o jucărie".

Contractul jucătorului expiră în acestă vară. Cu toate că tatăl lui este "90% sigur" că tînărul va semna o nouă înțelegere cu Partizan, el crede crede că jucătorul nu primește un salariu suficient de mare.

Partizan l-ar putea pierde gratis daca nu îi oferă un nou contract. Jucătorul are dreptul să negocieze cu alte echipe pentru că a intrat în ultimele 6 luni.

Sîrbul, în vîrsta de 19 ani, este Campion Mondial cu reprezentativa U20 a țării sale. El a strîns 3 selecții în echipa mare devenind cel mai tînăr jucător din istorie la doar 17 ani și 3 luni. Cota jucătorului este de 7 mil. de euro, conform transfermarkt.de.

Zivkovici a fost dorit vara trecută de Gigi Becali la Steaua! Detalii AICI: EXCLUSIV Președintele lui Partizan a discutat cu Gigi Becali » Ce spune despre un transfer al lui Zivkovici la Steaua

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
titiduru22
titiduru22  •  27 Ianuarie 2016, 04:19

Nu-i distruge cariera pentru bani ??? Pai cariera inseamna bani nea mandrie de *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alexinyo1
alexinyo1  •  26 Ianuarie 2016, 11:42

..stiu ca la Steaua n-a vrut.. si d-asta intrebam....

alexinyo1
alexinyo1  •  26 Ianuarie 2016, 11:41

....apropo, ivan cand pleaca la barcelona? :) ..................:)))))))

Vezi toate comentariile (23)
Comentează