FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

VIDEO Reghecampf a vorbit în premieră despre revenirea lui Tade la Steaua și despre noua problemă a lui Becali, Hamroun

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 februarie 2016 11:00

Laurențiu Reghecampf a vorbit despre motivele revenirii lui Gregory Tade la prima echipă a Stelei și lasă de înțeles că el ar fi cerut de fapt ca atacantul să se întoarcă. 

"Sunt mai multe motive pentru care Tade a revenit la echipă. Cel mai important este faptul că perioada de transferuri s-a închis, iar noi nu l-am vândut. Este în continuare jucătorul nostru, îl plătim și trebuie să îi asigurăm condiții de antrenament.

În plus, am vorbit și cu patronul și a înțeles. Noi avem jucători care au nevoie de concurență. Nu îmi fac griji în privința lui Marica, chiar dacă nu a marcat. El vrea mai mult ca oricine să marcheze și trebuie să avem răbdare", a spus Reghe la DolceSport.

"Am dat ordin ca Tade să fie readus la prima echipă" Gigi Becali, 23 februarie

Tade, 29 de ani, a venit în vară de la CFR Cluj, pentru 500.000 de euro, dar nu a avut evoluții pe măsura așteptărilor. Venit din postura de golgeter al campionatului, francezul a marcat de cinci ori în 28 de meciuri jucate pentru formația roș-albastră.

...despre Momicilovici și Hamroun: "La Hamroun a fost un accident în meciul cu FC Voluntari. El este un jucător foarte bun și este într-o formă foarte bună.

Momcilovici este un jucător venit în această iarnă și trebuie să se acomodeze. Este normal să aibă nevoie de timp, pentru a înțelege ce înseamnă Steaua și că aici este un alt nivel".

"L-am văzut pe Hamroun că dormea pe teren. I-am zis lui Reghe: ţine-l pe bară şi spune-i să nu mai vină la dublarea de salariu " Gigi Becali, 23 februarie, la Digi

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
sexilian
sexilian  •  26 Februarie 2016, 16:38

Ganea face *** numai de ras pana la oferta puscariasului

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sprinjeanul
sprinjeanul  •  26 Februarie 2016, 15:28

reghe a anuntat,reghe a vorbit,reghe a hotarat......ba,mai lasati-ne cu asta,voi chiar nu mai stiti altceva?eu doresc stiri din sport nu de asta al vostru!v-am mai dat si altadata o sugestie si n-ati respectat-o.faceti un ziar cu reghe sau cu gigi sau cu fcspipera nu ma deranjaza,o sa-l citeasca aia care-s ai lor si face-ti altul cu toti si cu toate sporturile si sa va vad care-s mai citite?

923627714363420
Crs Dvd  •  26 Februarie 2016, 15:03

Pai asa se vinde un jucator?Il tii prin parcuri?Dupa aia il rechemi la lot pt ca nu l-a cummparat nimeni:)Pai cine mai stia de el ca sa-l cumpere.Ascund si eu cartoful in podul casei ca sa-l vand,dupa aia fac o ciorba din ea asa stricata ca sa o mananc,daca n-a cumparat-o nimeni...

Vezi toate comentariile (23)
Comentează