FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASTRA, DUMINICĂ, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK,GSP

VIDEO Reghecampf îi răspunde lui Șumudică: "Dacă nu îl interesează, atunci să facă asta" » Ce spune despre meciul cu Astra

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 martie 2016 12:59

Steaua și Astra se vor duela duminică seară, iar în cazul în care formația roș-albastră va pierde, șansele de a câștiga titlul se vor diminua drastic.

Laurențiu Reghecampf a vorbit despre duelul cu Astra și îi răspunde lui Marius Șumudică, care a declarat că pentru el este mai importat meciul cu ASA, decât cel cu Steaua. Vezi detalii

"Fiecare meci este foarte important pentru noi. Fiecare partidă este o finală și trebuie să câștigăm meciurile pe care le jucăm acasă. Sper ca duminică să fie mai mulți fani. Sunt sigur că vor veni cei din Peluza Nord.

Va fi dificil pentru că jucăm cu echipa de pe primul loc. Chiar dacă Șumudică a spus că nu meciul cu Steaua nu este important, cu siguranță nu e așa. Și-ar dori să piardă toate meciurile, dar nu cel cu Steaua. Noi știm ce avem de făcut.

El nu poate să ne adoarmă. Poate încercă să facă lucruri care să le aducă lor avantaj. Pe mine și pe jucători ne ambiționează asta. Dacă pe Șumudică nu îl interesează meciul, să bage juniorii. Pentru Astra și rezultatul de egalitate este bun.

Nu vom risca tot. Trebuie sâ câștigăm, dar trebuie să fim atenți și să nu primim gol. Astra are jucători foarte buni, care se pot descurca în situații dificile. Ei au avantajul celor șase puncte, dar dacă vor pierde, probabil vor intra și ei într-o perioadă grea, mai ales că au multe probleme financiare.

Sper ca jucătorii să fie pregătiți. Va fi un meci cu miză mare și sunt sigur că vom alcătui o echipă bună, cu jucători pregătiți să câștige acest meci. Toți ne gândim să câștigăm campionatul. Nu ne interesează ce fac ceilalți antrenori sau echipe. Pentru noi este important să câștigă meciul din această etapă și meciurile următoarele. Steaua va juca din ce în ce mai bine", a spus Reghecampf la conferința de presă.

"Ciprian Marica nu  va face parte din lot. Se întoarce azi din Dubai și voi vorbi cu el. Va face un RMN și vom decide care va fi programul lui" Laurențiu Reghecampf

 

Citește și: Reghecampf, în război cu Dinamo: "Vă spun sigur că nu va juca în cupele europene! Dacă se întâmplă asta va fi un fals" 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
cris4co
cris4co  •  12 Martie 2016, 18:01

sper ca Tudor sa-si aduca cartonasul rosu la el...derbedeii vor fura la maxim

1085202034855409
Pop Andreea  •  12 Martie 2016, 17:42

Dacă Steaua nu bate Astra, soluţia e una singură, penalizare cu 25 % pe luna martie pentru jucători şi staff. La salariile lor, nu se poate altfel !

jony1973
jony1973  •  12 Martie 2016, 16:43

Reghe isi bazeaza jocul pe presing sustinut de "energizantele" preparatorului fizic german administrate in doza dubla la inceputul si la pauza meciurilor. Astfel, stelistii alearga foarte mult in rpimele 15 munite ale fiecarei reprize avand suportul chimic al energizantelor. Sfat pentru Sumi: cere control antidoping la meciurile cu Steaua (FCSB)!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează