FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

VIDEO Reghecampf oferă ultimele noutăți despre meciul cu Astra: "Joacă rezervele" » Detalii despre Marica + replica la decizia Astrei » Antrenorul îi ia partea lui Stanciu după certurile lui Becali

Articol de GSP - Publicat marti, 12 aprilie 2016 10:40

Laurențiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a susținut o conferință de presă și a vorbit despre meciul cu Astra, din Cupa Ligii, despre situația lui Marica și despre Nicușor Stanciu.

"Trebuie să reușim să ne calificăm în finală. Acesta este obiectivul nostru. Azi e ziua lui MM Stoica și vrem să îi facem cadou două victorii cu Astra.

Pentru noi, toate meciurile rămase în play-off sunt finale. Este pozitiv că am ajuns la trei puncte de Astra și avem șanse să terminăm pe primul loc.

Toți jucătorii de la Steaua vor să fie primul loc, să câștige trofee și să joace în Champions League. Asta este mentalitatea clubului. Fotbaliștii care ajung la Steaua trebuie să știe asta", a spus Reghecampf la conferința de presă, potrivit DigiSport

Intră rezervele

Antrenorul Stelei este decis ca în meciul de mâine să menajeze titularii pentru meciul din campionat. Astfel, în Cupa Ligii vor apărea fotbaliști care au evoluat mai puțin.

"Noi avem un program foarte greu. Am jucat cu Dinamo, vom juca de două ori cu Astra și vom evolua iar cu Dinamo. Mâine vom incerca să introducem jucătorii care sunt cel mai bine pregătiți din punct de vedere fizic. Trebuie să îi folosim pe jucătorii odihniți și să ne gândim și la riscul de a apărea accidentări.

Va fi o echipă care în primul rând va ataca și va vrea să joace. Vreau să câștig și meciul din Cupă și pe cel din campionat. Acum mă gândesc doar la meciul de mâine", a declarat Reghecampf.

Echipa probabilă Steaua: Cojocaru - Râpă, Papp, Carp, Momcilovici - Muniru, L. Filip - Gebhart, Kharja, Bawab - Marica

Astra - Steaua, returul semifinalei Cupei Ligii, se va juca mâine, de la ora 18:30, în direct pe Digi, Dolce și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO. În tur, Steaua s-a impus cu 1-0.

"Prețul biletelor pentru meciul de mâine este foarte mare. Nu este normal. Vom juca fără spectatori. Așa se dorește, așa se face. Nu vreau să comentez mai multe" Laurențiu Reghecampf

50 de lei 
este prețul unui bilet la meciul din Cupa Ligii. Pentru disputa din campionat, prețul se dublează, ajungând la 100 de lei

Citește și: Vor să-i "ardă" pe steliști » Oficialii Astrei, măsuri fără precedent la meciurile cu Steaua

Noutăți despre Marica

Vârful Stelei și-a revenit după accidentarea din meciul cu Pandurii, iar Reghe spune că Marica va fi titular mâine.

"Marica este apt și la următorul meci va fi pe teren. S-a antrenat foarte bine în ultimul timp. El este foarte important pentru noi și sper să se ridice la nivelul pe care îl așteptăm de la el.

El a avut o perioadă lungă de pauză și are nevoie de meciuri în picioare. Dacă va putea, va juca în ambele meciuri. Important este să se simtă bine mâine și vom vedea ce va fi sâmbătă", a spus tehnicianul roș-albastru.

Împotriva lui Gigi, alături de Stanciu

Stanciu a fost cel mai criticat stelist de către Gigi Becali după meciul Steaua - Dinamo 1-1. Patronul îi reproșează că a pierdut mingea la faza golului marcat de Gnohere, dar Reghecampf îl apără pe jucător.

"Stanciu a jucat foarte bine. Am văzut cifrele meciului și am văzut că a alergat 11 kilometri. Nu vreau să scot în evidență greșelile individuale. Aceste aspecte le discutăm în cadrul echipei și vreau ca jucătorii să bage la cap și să nu mai repete greșelile.

Când joci cu echipe bune există riscul să pierzi mingea la mijlocul terenului. La faza golului lui Dinamo, au greșit și fundașii. Stanciu este un jucător tânăr, care a făcut multe meciuri foarte bune și a fost decisiv pentru Steaua. A crescut enorm de mult", a spus Reghecampf.

 "I-a intrat în cap că-l vrea AC Milan? O să sun eu la Milan să le zic să vină să-l ia, că le dau și bani să mă scape de el" Gigi Becali, după Steaua - Dinamo

În acest sezon, Stanciu, 22 de ani, a jucat 35 de meciuri și a marcat de 14 ori, oferind și 10 pase de gol.

5
a fost nota pe care Stanciu a primit-o din partea Gazetei Sporturilor, cea mai mică din echipa Stelei, la egalitate cu Pintilii și Chipciu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (29)
827693847285801
Constantin Ciobanu  •  12 Aprilie 2016, 18:47

ce *** niste nesimtiti ar trebui de acum an colo sa nu mai mearga nimeni la meci ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  12 Aprilie 2016, 14:09

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  12 Aprilie 2016, 14:07
Postat de dincolodenori pe 12 Aprilie 2016, 12:33

Inainte de inceperea play-of-ului Shumi acuza Steaua de aliante ,,,,,hmmm ce se observa acum?

ce *** se observa ? Dinamo fara acel gol cu mare, mare ghinion luat o batea pe Astra la Giurgiu de unde Steaua a plecat fara puncte. a mai jucat si in 10 oameni in repriza a 2-a. si asa i-a luat 2 puncte din 3. In cupa i-a eliminat. Care aliante ? Cand au luat bataie 6-1 nimeni nu striga blat. acum orice meci castiga Astra e blat. asa e la steaua, hotii striga hotii.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează