FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - RAPID 2-1

VIDEO S-a adaptat rapid! Cristescu debutează în Liga 1 cu "săgeţi" la adresa arbitrajului

Articol de GSP - Publicat luni, 22 iulie 2013 00:00 / Actualizat luni, 22 iulie 2013 23:53

Nicolae Cristescu anunţă schimbări importante la Rapid în perioada următoare şi anunţă că jucătorii îşi vor primi banii restanţi.

"Avem o echipă de copii, făcută în cîteva zile. Sînt mulţumit de atitudinea echipei. Au fost cîteva faze discutabile, care puteau întoarce soarta partidei. Au fost două penalty-uri pentru noi care se puteau da.

Vom mai aduce jucători, într-o lună veţi vedea altă echipă. Începînd de mîine să-i întrebaţi pe băieţi de bani. Le vom da primele pentru baraj şi îi vom aduce cu salariile la zi în perioada următoare", a spus Cristescu la Fanatik Show, pe Digi Sport.

Fazele reclamate de giuleşteni:

1. Rapidiştii au cerut penalty în minutul 46, cînd Pancu, aflat în acţiune, a acuzat că un adversar ar fi comis henţ. VIDEO AICI

2. În prelungiri, Păun a căzut în careu după o intrare a lui Jumisse, dar Haţegan a lăsat jocul să continue. VIDEO AICI

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (45)
stefan_dinamo
stefan_dinamo  •  23 Iulie 2013, 17:41

negoita e mic copil pe langa ce "investitii" va face el la rapid

octavian1971
octavian1971  •  23 Iulie 2013, 17:13

Bai fratilor se inmultesc oile astea bete cu o repeziciune fantastica!!!tehnica behaitului lui Becali si MiMi stoica!!trebuie sa apara cate o oaie beata si turbata si sa vb ea de Rapid ,de ce nu spune si de echipa lui ca fura de rupe cum a facut cu Ceahalul ,cu gol din offside si careu si eliminare la Latovlevici,ce mai jucator,luptator de K1!!!Sunteti dustrusi si terminati si voi vb de rapid! sper sa va elimine din UEFA sa nu mai vb deloc!!!Bafta out!

sadim3ro
sadim3ro  •  23 Iulie 2013, 13:32

minciuni... am auzit ce a spus cristescu... il tot racaia ala cu microfonul legat de arbitraj... intr-un final a dat ca reporterul cu penaltiurile numai ca sa taca ala din gura. in schimb a subliniat de cateva ori ca nu vrea sa comenteze nici el nici zamfir. dar ziaristi lu peste prajit ce stiu inafara de inflorituri si dezinformare?

Vezi toate comentariile (45)
Comentează