FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - VOLUNTARI 1-2

VIDEO Sandy Bell! Săndoi a devenit un personaj de desene animate, CS U Craiova pierde şi cu Voluntari

Articol de GSP - Publicat luni, 14 decembrie 2015 00:00

0-4 cu Viitorul, 0-2 cu Steaua și acum 1-2 cu Voluntari. Craiova se îndepărtează de play-off și arată groaznic în ciuda lotului, unul dintre cele mai bune din campionat

Craiova a devenit ciuca bătăilor! I-a permis lui Reghecampf să debuteze cu victorie în noul mandat de la Steaua și readuce Voluntariul cu șanse reale în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Oltenii se pregătesc și ei de play-out, turneul pentru salvare. Rezultatele dezastruoase pe care le-au înregistrat recent i-au îndepărtat de play-off. Echipa oricum nu arată ca una europeană. Nici jucători buni precum Mateiu, Ivan ori Rocha nu prestează aproape de potențialul lor deja demonstrat în Liga 1.

Click aici pentru VIDEO!

Conducerea, executivă și tehnică, își concentrează eforturile pe aruncat vina în capul arbitrilor. Brigada de ieri a dat ușor penalty la golul al doilea al oaspeților, dar i-a refuzat nou-promovatei o altă lovitură de pedeapsă în finalul primei reprize. Iliev l-a lovit pe Bălan în careu, "centralul" George Rădulescu a lăsat jocul să continue. Asistentul Grigoriu a judecat perfect faza golului care a dezmorțit tabela, pentru că n-a fost ofsaid în momentul în care Kone i-a pasat decisiv marcatorului Adrian Bălan, în pofida protestelor de la Craiova.

Universitatea e în derivă, pierde puncte și nu-și mai găsește nici un reper. Săndoi a gestionat bine echipa imediat după demisia colegului Cârțu, dar rămîne fără idei pe măsură ce trec timpul și etapele. "Sendi", porecla fostului fundaș internațional, devine "Sandy Bell", un personaj de desene animate.

"Astăzi a fost viciere de rezultat! Degeaba dominăm dacă arbitrii fac diferența! Mi s-a mai strigat demisia și la mijlocul sezonului trecut și apoi am terminat pe loc de cupă europeană, așa că nu renunț!"
Emil Săndoi, antrenor Craiova

"Deocamdată jucăm pentru pîine, o să mă bucur cînd vom juca pentru cozonac. Echipa asta e ca un copil, învață să meargă, să se bucure"
Gheorghe Mulțescu, antrenor Voluntari

"Voi propune Consiliului de Administrație să nu ne prezentăm la următorul meci, de la Iași, din cauza acestor arbitraje! Nu e normal, arbitrii s-au învățat că dacă dezavantajează Craiova nu li se întîmplă nimic!"
Felix Grigore, director sportiv Craiova

caseta craiova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
leul.albastru
leul.albastru  •  17 Decembrie 2015, 23:13

PACALICILOR !!! gsp = ZERO mititel

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  14 Decembrie 2015, 10:59

cand 6 jucatori ti-au luat nota 4, nu ai voie sa mai invoci alte argumente, ca antrenor. de fapt, echipa asta este exact pe locul meritat, nu vad ce tot ii laudati atat lotul, valoare auzi.. balgradean si valoare, baba si tancul. achim, vatajelu, bancu, ivan, mazarache... mari jucatori domle, ce mai la deal la vale..

novamaxima
novamaxima  •  14 Decembrie 2015, 10:52

domnul redactor pentru cati bani a devenit adunatura de la mogosoaia 'Universitatea'? Ce va mira pandalia lor de a da vian mereu pe altcineva, ei au fost aruncati in fotbal pentru a servii intereselor federale...vedeti cam ce omenii s-au comis in liga2 ca sa aiba ei acces in prima liga, cum au modificat regulamentul, in timpul desfasurarii competitiei,pardon dupa ce s-a terminat competitia.IMPACT maxim in prima liga au prostit ceva craiovenii dar acum odata cu decaderea partidului stat si retezarea puterilor printesei rosii coroborat cu arestarea unuia care deturna banii de la buget si pentru acesta facatura 'fotbalistica' spectrul retrogradarii se intinde peste tradatorii ce au imbratisat BLESTEMUL de a-si trada CREDINTA!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează