FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA 1-1

VIDEO Scene incredibile la marginea terenului! Reghecampf l-a îmbrâncit pe Dănciulescu

Articol de GSP - Publicat luni, 07 martie 2016 09:26

Imediat după ce Steliano Filip şi Hamroun s-au încăierat în finalul meciului şi au fost eliminaţi, s-au petrecut incidente şi pe pista stadionului.

VEZI VIDEO

Dănciulescu a sărit de pe bancă pentru a-i cere socoteală lui Hațegan de ce l-a eliminat în prima fază doar pe Filip, nu şi pe algerian.

Reghecampf l-a văzut pe oficialul dinamovist şi s-a întors extrem de nervos, făcându-i semne să se ducă înapoi la banca sa. Danciu a refuzat, moment în care Reghe l-a împins, dar imediat între cei doi a intrat arbitrul de rezervă şi a calmat spiritele.

Hamroun a reacţionat şi el după ce văzuse numai "galben" prima dată, motiv pentru care Haţegan l-a eliminat şi pe el.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (22)
809341019103721
Vlase Ion  •  07 Martie 2016, 14:57

Ce poti sai ceri unui golan? nimic. Este un asa zis golanas perin fotbalul nostru si decand sta cu CARLIONTATA se crede mare antrenor. Stai cuminte SVABULE ca nui a buna. Pai tu la CORBU te dai?

khal_37
khal_37  •  07 Martie 2016, 14:33
Postat de Gelu Oanca pe 07 Martie 2016, 13:59

Blatistul tremura ca nu ia titlul si becaliotul il da afara.

Ma..voi va temeti ca Reghe fura mai mult devat voi, dar nu are cum...voi sunteti campionii incontestabili la asa ceva, voi, minunea vietii si farmecul vietii melacolia si regretele comuniste, psd-isti, unpr-isti si alde-isti, p.c-isti adica pe intelesul tuturor...usl

fcsb.86
fcsb.86  •  07 Martie 2016, 14:00

Pintili trebuia sa ia rosu, Chipciu galben pentru acea simulare in careu, la faza cu scandalul, foarte bine ca a primit rosu pentru acea reactie... clar nu este o reactie normala si trebuie sanctionata drastic, intradevar nu prea am inteles de ce Hamroun a primit al2lea galben, golul nostru a parut a fi din offside chiar daca multi spun ca a fost la "limita" si se da credit atacantului... parca nu prea a fost la limita dar in fine. Asa cum ne-am obsinuit un arbitraj prost ca de fiecare data.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează