FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

VIDEO Se încinge lupta la titlu în Liga 1! Transfer spectaculos: fotbalist cu 6 campionate câștigate în palmares

Barthe, în centru
Barthe, în centru

Articol de GSP - Publicat joi, 12 ianuarie 2017 11:04

CS U Craiova caută să se întărească serios în această iarnă și să pună probleme Stelei și Viitorului în lupta pentru câștigarea campionatului. Oltenii mizează pe fotbaliști cu experiență. 

Deși l-a pierdut pe Vătăjelu, CS U Craiova l-a adus ieri pe Radoslav Dimitrov (bulgar, fundaș de bandă, 28 de ani) de la FC Botoșani. A plecat și Rambe, iar în locul lui a venit Nusmir Fajici (atacant bosniac, 30 de ani).

TV Digi Sport anunță că locul lui Kay din defensivă va fi luat de Alexandre Jean Luc Barthe, un fundaș francez de 30 de ani.

Înalt de 1.84 metri, Barthe a trecut pe la Saint Etienne, dar în 2008 a ajuns la Litex. Cariera din Bulgaria avea să fie una fantastică.

Din 2008 până în 2011 a jucat la Litex 89 de meciuri și a marcat de 5 ori. A câștigat două titluri, o Cupă și o Supercupă.

A trecut apoi la Ludogoreț, unde a evoluat din 2011 până în 2015. Aici a strâns 99 de meciuri și a marcat de 10 ori, câștigând 4 titluri, două Cupe și două Supercupe.

În vară a fost transferat la Grasshoppers Zurich, unde a adunat însă doar 11 meciuri, iar din această iarnă a fost lăsat să plece liber de contract.

350.000 €este cota lui Alexandre Jean Luc Barthe pe transfermarkt

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
deuxex
deuxex  •  13 Ianuarie 2017, 20:32

Clubul nostru consideră că articolele apărute de-a lungul timpului în publicația Gazeta Sporturilor sunt tendențioase, având drept scop discreditarea și defăimarea Universității Craiova. Cu toate că hotărârea definitivă și executorie prin care instanța a statutat că palmaresul și stemele Universității Craiova aparțin „Clubului Sportiv Universitatea Craiova“ a fost notificată Gazetei Sporturilor, aceasta a continuat să nu informeze obiectiv suporterii Științei, să jignească și să ne denigreze, drept urmare parteneriatul media cu acest organ de presă nu își atinge obiectivul. În consecință am luat decizia de a retrage acreditările de presă acordate jurnaliștilor Gazetei până în momentul în care vom constata o minimă decență profesională.

fangigi
fangigi  •  12 Ianuarie 2017, 19:11
Postat de dralsa pe 12 Ianuarie 2017, 14:32

Presa bulgara anunta ca Barthe ar fi semnat cu Lokomotiv Plovdiv. Barthe este casatorit cu o bulgaroaica si are cetatenie bulgara.

Da, am vazut si eu in ziarul Blagoevgradtata Futglobul! Citez: "Dobar den draghii priatelii! Frantzuzchi futbolistata Barthe i ia bulgarska cetateanatata gaspadina, tavarasci Lokomotiv Plovdiv odbor! Blagodarea molea i leka noci detza! Duvijdane draghe zliteli!"

364058783974964
Eyrius Eyris  •  12 Ianuarie 2017, 18:49

Greu de spus, cine o sa castige titlul, cel mai probabil, Viitorul.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează