FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

VIDEO Ședință inedită în vestiarul Viitorului » Hagi și un fost arbitru au vorbit despre cele mai dificile faze de arbitraj

Articol de GSP - Publicat marti, 15 martie 2016 17:56

Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) l-a delegat pe arbitrul internaţional Aurel Oniţa pentru a ţine un curs de instruire la echipa FC Viitorul în vederea aplicării ultimelor norme de arbitraj la nivel naţional şi internaţional.

Discuţia a fost una interactivă, iar unul dintre cei mai activi participanţi a fost chiar managerul tehnic al Viitorului, Gheorghe Hagi.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
lacatusdinamovistu
lacatusdinamovistu  •  15 Martie 2016, 19:17

trebuia sa puna meciul viitoru- cfr ... conduce cfr 2-0 si dupa faze de analizat ..sau steaua-viitoru 2-5 si a retrogradat iasu ....

conasu_boeru
conasu_boeru  •  15 Martie 2016, 18:23

De ce nu au pus imaginile de la meciurile cu fcsb si de ce hagi NU A COMENTAT NICIODATĂ ARBITRAJELE DIN ACELE MECIURI ?!!! Atat cat nu spune nimic de ale , sa taca !!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează