FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - ACS POLI 3-2

VIDEO Șef de haită » Astafei a jucat impecabil și a purtat Petrolul către o nouă victorie, 3-2 cu ACS Poli

Articol de - Publicat marti, 17 mai 2016 00:00

Într-o perioadă în care marile campionate își desemnează câștigătoarele, subsolul Ligii 1 este incontrolabil.

Favoritele la "supraviețuire" se schimbă de la o etapă la alta, iar acum nimeni nu poate spune cine va rămâne în Liga 1 și cine va "cădea". Probabil cele mai slabe echipe din Liga 1 din acest sezon au făcut spectacol pe "Ilie Oană". Deși sunt șanse mari ca ele să pășească împreună în eșalonul secund, reprezentația de ieri a fost bună spre foarte bună. Ce am învățat din acest duel? Unul dintre cei mai în formă jucători din campionat joacă la Petrolul: Victoraș Astafei. A făcut tot. A transformat penalty, a scos lovitură de la 11 metri, a ținut de minge și a tras după el "lupii" din teren.

Click aici pentru VIDEO!

Deși scorul pare unul strâns, Petrolul nu a avut nicio clipă emoții că va pierde. Deși gazdele sunt acum la 2 puncte de Timișoara, băieții lui Gane lasă impresia că au mai multe șanse să rămână în Liga 1 decât Poli. Echipa lui Grigoraș arată rău, rău de tot și e greu să îți imaginezi o formație împotriva căreia s-ar putea impune.

"Felicitări, Petrolul! Au fost mai buni. Jucătorii mei trebuie să-și respecte meseria de fotbalist pe care au ales-o, atât le cer!"
Petre Grigoraș, antrenor ACS Poli

"Prefer un 3-2 decât un 1-0. Am fost echipa care a presat în permanență. Am avut foarte multe ocazii de a marca. Continuăm să sperăm! În afară de sprijinul suporterilor, nu am prea primit sprijin din altă parte"
Ionel Gane, antrenor Petrolul

caseta petrolul

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează