FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - CSM POLI IAȘI 0-1

VIDEO Şefi în Moldova, şefi în play-out » CSM Poli a câştigat derby-ul de la Botoşani şi a ajuns la 13 meciuri fără înfrângere, scor 1-0

Articol de - Publicat vineri, 26 mai 2017 00:00

Chiar fără miză sportivă, ambele echipe fiind scăpate matematic de retrogradare, duelul dintre Botoşani şi Iaşi se anunţa a fi încins de rivalităţile zonale.

Orgoliile care au condimentat derby-ul actual al Moldovei indiferent de eşalonul în care s-a derulat nu au generat însă aseară şi ocazii clare în primul act, care a curs în gol.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Dominarea gazdelor a fost absorbită fără probleme de ieşeni, care au replicat serios abia în actul secund, Cristea deschizând scorul cu o execuţie fără speranţe pentru Cobrea. 

Reuşita golgeterului ieşean cu numărul 11, care a mai ieşit la rampă şi în minutul 70, a întunecat şi mai mult luciditatea gazdelor, FC nereuşind să îşi creeze vreo oportunitate serioasă de a marca.

Iaşiul este astfel foarte aproape de a câştiga, la fel ca anul trecut, play-out-ul.

"Noi am câştigat un campionat din punctul nostru de vedere. Felicit colegii, antrenorii şi pe cei care conduc clubul! Suntem maturi, ştim ce vrem şi nu mai pierdem de 13 meciuri, adversarii să ne respecte mai mult de acum"
Andrei Cristea, atacant Poli Iaşi

"Iaşiul este casa mea, am avut rezultate foarte bune aici, am să analizez bine ce am de făcut pentru că îmi expiră contractul"
Andrei Cristea, atacant Poli Iaşi

botosani csm poli 0 1

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează