SPORTURI  »  SNOOKER  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE SNOOKER

VIDEO Semifinală electrizantă la Campionatul Mondial! Totul s-a decis după o lovitură genială!

foto: worldsnooker.com
foto: worldsnooker.com

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 mai 2015 10:45

Stuart Bingham şi Judd Trump au oferit un spectacol de zile mari în a doua semifinală a Campionatului Mondial de snooker, mai experimentatul jucător englez reuşind să se impună în joc decisiv, scor 17-16.

Bingham a reuşit prima calificare într-o finală la Crucible după o demonstraţie de forţă în faţa celui mai în formă jucător de la această ediţie de Mondial, Judd Trump.

Chiar şi aşa, Trump a ţinut mereu aproape de adversar şi a revenit în meci cînd totul era pierdut. A fost condus cu 15-13 şi 16-14, dar a reuşit să egaleze pe tabelă pentru un joc decisiv în faţa unui public entuziasmant.

Acolo, Bingham a fost mai bun şi a acces în prima finală a unui Campionat Mondial. Meciul s-a decis după o lovitură absolut genială a lui Stuart. VIDEO cu lovitura lui Bingham care a deschis drumul spre finală

La această ediţie, Bingham l-a învins şi pe Ronnie O'Sullivan în sferturi.

Finala dintre Stuart Bingham şi Shaun Murphy va începe în această după-amiază, de la 16:00, în direct pe Eurosport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
caminero
caminero  •  05 Mai 2015, 08:30

Şi uite că a luat şi finala ... a avut nervi tari, mai tari decît addversarul, la acel frame de o oră şi un pic ... îţi dai seama? să joci tot mereu practic aceeaşi configuraţie în minim jumate din timpul ăla ...

cpt.ahab
cpt.ahab  •  03 Mai 2015, 13:53
Postat de balauru48 pe 03 Mai 2015, 13:17

imi pare rau dar te-ai uitat la alt meci. Bingham a fost mai bun si a jucat excelent. faptul ca in sferturi l-a eliminat pe Ronnie spune totul. finala va fi echilibrata.

Bingham a prins un turneu de exceptie, dar Murphy este intr-o forma de zile mari.

balauru48
balauru48  •  03 Mai 2015, 13:17
Postat de zidane92 pe 03 Mai 2015, 11:19

Bingham e ca Grecia la Euro 2004,un joc urat si nespectaculos dar pragmatic si i-a omorat pe idolii tribunelor ronnie si trump si uite cum am ajuns sa tin cu cel mai antipatic jucator pentru mine soson murphy numai sa nu ia asta titlul mondial,un campionat care a inceput frumos si se termina jalnic,asteptam din tot sufletul o finala ronnie/trump cu neil robertson si ne-am trezit cu chiajna-voluntari! Dezamagitor!

imi pare rau dar te-ai uitat la alt meci. Bingham a fost mai bun si a jucat excelent. faptul ca in sferturi l-a eliminat pe Ronnie spune totul. finala va fi echilibrata.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează