FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CONCORDIA

VIDEO şi FOTO Dinamo - Concordia Chiajna 0-3 » "Cîinii", umiliţi pe teren propriu

FOTO: Alex Nicodim +15   FOTO
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat marti, 17 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 17 martie 2015 19:27

Concordia Chiajna a cîştigat cu lejeritate meciul contra celor de la Dinamo, scor 3-0, fiind pentru a doua oară în istorie cînd cîştigă la trei goluri diferenţă în deplasare.

Vezi aici meciul liveTEXT

Vezi aici video cu golul de 1-0

Vezi aici video cu eliminarea lui A. Marc

Vezi aici video cu ratarea lui Bunoza

Vezi aici video cu ratarea lui Bilinski

Vezi video cu golul de 2-0

Jucătorii lui Marius Şumudică au început bine meciul şi au deschis scorul în minutul 14. Lovin a centrat în careu, iar Ricardo Alves a profitat de o neatenţie a fundaşilor dinamovişti şi a înscris cu capul din 6 metri.

Lucrurile s-au complicat pentru dinamovişti în minutul 40, cînd fundaşul Andrei Marc a văzut cartonaşul roşu. Vezi aici detalii.

În a doua repriză, tot jucătorii Concordiei au început meciul mai bine, iar în minutul 52 Serediuc a centrat în careu, iar Elhamed şi-a trimis mingea în proprie poartă.

Flavius Stoican a mutat în ofensivă şi l-a introdus pe golgheterul Kamil Bilinski. Polonezul a avut două ocazii mari, dar nu a reuşit să micşoreze diferenţa.

Scorul final a fost stabilit în minutul 86 de Mihai Dina, care a primit o pasă de la Florea şi a înscris din 6 metri, în poarta goală.

După acest meci, Dinamo rămîne pe locul cinci, cu 35 de puncte. Concordia acumuluează 26 de puncte şi urcă pe locul opt.

Echipele de start:

FC Dinamo: Naumovski – Bărboianu, A. Marc, Bunoza, S. Filip – Boubacar, Elhamed – C. Matei, V. Lazăr, Grozav – M. Niculae (cpt).

Rezerve: T. Marc – N. Grigore, D. Rotariu, Bilinski, M. Cristescu, Serginho, Gavrilă.

Concordia: Matache – Al. Stan, V. Maftei (cpt), Lovin, Ricardo Alves, Bucurică – Bruno Madeira, Henrique Boldrin, Purece – Serediuc, Wellington.

Rezerve: Rîmniceanu – Dina, D. Florea, Muşat, Vagner, Dragarski, Grigorie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (775)
mistodepresa.2015
mistodepresa.2015  •  18 Martie 2015, 15:17
Postat de sarpele1935 pe 18 Martie 2015, 02:55

Imi zici si mie cu ce a fost marc o dezamagire ??? avand in vedere ca e primu meci oficial ( poate nu stiti dar el a fost in litigiu cu ceahlaul timp de 2 luni in timpu asta antrenanduse prin parcuri cu paznicii de la BGS) deci despre ce vorbim ??? aaa daca te referi la faultul care a dus la eliminarea sa, niciodata nu se dadea cartonas rosu acolo, dar ma rog, nu sunt eu ala in masura care sa judec arbitraju, azi ce pot sa spun este ce ne-a furat bine de tot Rusandu Chiejnaneanu ))

Andrei Marc va fi o dezamagire dupa ce va arata INTAI ca este fotbalist ! Deocamdata este numai fiul fostului antrenor secund al Ceahlaului sau mai bine zis finul de cununie al lui PINALTI ! Fotbalul romanesc este plin de cumetrii ! Lumea il cunoaste pentru ca a fost in ,,litigiu" cu Ceahlaul.

ragnarl
ragnarl  •  18 Martie 2015, 02:56
Postat de ragnarl pe 18 Martie 2015, 02:56

Rednic ca o face de cacao la Petrolul....

cam*

ragnarl
ragnarl  •  18 Martie 2015, 02:56
Postat de sarpele1935 pe 18 Martie 2015, 02:51

E liber de contract dar il vor sapa si pe el ( Bonetti are sange in c000aieee si nu o sa-le mearga la trepadusi astea din lot) cu toate ca meciurile cu bonetti pe banca erau la fel de urate ( ma refer ca jucam mai mult defensiv decat sa atacam, era gen un antrenor care juca la ciupeala) dar avea si momente cand juca spectaculos, eu am zis si o zik, singurii care ar face treaba la Dinamo in momentu de fata ar fi Ioan Andone sau Mircea Rednic + curatat lotu la vara bine de tot si adusi alti pe bani buni si sa vedeti cum vom juca pe urma, dar deh, unde nu-i cap vai de picioare ( vb poetului).

Rednic ca o face de cacao la Petrolul....

Vezi toate comentariile (775)
Comentează