FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CSMS IAŞI

VIDEO şi FOTO Fără nume, dar cu puncte » Steaua a învins-o greu pe CSMS Iaşi, scor 1-0, şi îşi continuă lupta către titlul 26

Foto: Raed Krishan +30   FOTO
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 decembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 07 decembrie 2014 20:07

Steaua a învins-o pe CSMS Iaşi cu 1-0 într-un meci din etapa a XVII-a a Ligii 1, deşi roş-albaştrii au avut mai multe ocazii bune de a înscrie.
Prima mare ocazie a venit în minutul 1, cînd Adi Popa a trimis în transversală (VIDEO). După 6 minute de joc, Chipciu a şutat de la 12 metri, dar portarul Grahovac a respins spectaculos în lateral (VIDEO). După primul sfert de oră a apărut şi ocazia lui Tănase, care a şutat de la 30 de metri, însă mingea s-a dus puţin pe lîngă poartă.

Partea a doua a debutat tot cu Steaua în atac, iar Chipciu n-a nimerit spaţiul porţii din 10 metri. Cu 6 minute înainte de final, acelaşi Chipciu s-a precipitat în faţa lui Grahovac şi a tras cu piciorul stîng, însă mult pe lîngă buturile celor de la Iaşi (VIDEO).

Golul a venit în minutul 94, cînd Szukala a profitat de o greşeală a apărării moldovenilor şi a înscris cu capul (VIDEO). La aceeaşi fază portarul Grahovac a primit cel de-al doilea "galben", după ce l-a faultat pe fundaşul Stelei. În ultimul minut de joc şi Prepeliţă a văzut cel de-al doilea cartonaş galben şi a plecat mai devreme la cabine. Nu va juca în ultimul meci al anului, tot cu Iaşiul, în Cupa Ligii.

Vezi liveTEXT desfăşurarea meciului!

Steaua: Arlauskis - Luchin, Szukala, Varela, Filip - Prepeliţă, Sînmărtean - Popa, Chipciu, Tănase - Keşeru
Rezerve: Cojocaru, Rîpă, Latovlevici, Breeveld, Neagu, Stanciu, Rusescu

CSMS Iaşi: Grahovac - Voicu, Plămadă, Munteanu, Bădic - Ciucur, Mihalache, Olah, Bosoi - Bole, Dobre
Rezerve: Caparco, Moisi, Novac, Vişa, Crengăniş, Mitici, Călugăru

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (441)
vasy86le
vasy86le  •  09 Decembrie 2014, 08:46
Postat de dinamo_rusinea_europei pe 08 Decembrie 2014, 07:30

6-1 6-1 6-1 Locul 8 e bine? 3 - 0 e bine? Va mai dau?

Mai da , acum e momentul, cand adversaul e la pamant atunci sa-l loviti mai tare, chiar nu va dati seama cat de penibili sunteti?

adi_stelistul
adi_stelistul  •  08 Decembrie 2014, 10:51
Postat de reddogsv pe 08 Decembrie 2014, 09:50

Pai nu las nimic ca nici voi nu ne lasati. La Craiova ce a fost? Fault? Penalty? Ati facut praf 2 meciuri consecutiv cu arbitri! Mancati rahat aiurea si nu aveti decenta sa recunoasteti evidenta macar când e cazul ca oricum calificare si punctele nu vi le mai ia nimeni. Mi-ar fi rusine sa castig ca voi si ca CFR!

Aveam senzatia ca v-ar fi rusine sa pierdeti cum pierdeti voi, da' uite ca m-am inselat.

reddogsv
reddogsv  •  08 Decembrie 2014, 09:50
Postat de adi_stelistul pe 08 Decembrie 2014, 09:46

Vezi ca doar primele 12 echipe raman si la anul in liga 1. Ca suporter dinamovist ar trebui sa fii preocupat de asta. Lasa tu lupta la titlu swau Kievul. Vezi cu Chiajna.

Pai nu las nimic ca nici voi nu ne lasati. La Craiova ce a fost? Fault? Penalty? Ati facut praf 2 meciuri consecutiv cu arbitri! Mancati rahat aiurea si nu aveti decenta sa recunoasteti evidenta macar când e cazul ca oricum calificare si punctele nu vi le mai ia nimeni. Mi-ar fi rusine sa castig ca voi si ca CFR!

Vezi toate comentariile (441)
Comentează