FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - ASA 3-1 / STEAUA - BOTOȘANI 2-0

VIDEO şi FOTO Momente incendiare în finalul meciului Astra - ASA 3-1 » Jucătorii s-au luat la bătaie, iar Colţescu a eliminat 5 oameni

FOTO: Alex Nicodim +5   FOTO
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 mai 2015 22:46

În finalul meciului Astra - ASA Tg. Mureş, 3-1, nervii jucătorilor ambelor echipe au cedat şi totul a degenerat într-o bătaie generală.

În minutul 86, De Amorim a marcat, dar reuşita a fost anulată pe motiv de ofsaid.

Imediat după, Budescu de la Astra a rămas întins în careul celor de la ASA după un duel cu un adversar, iar mureşenii au încercat să-l ridice forțat. Jucătorii au început să-și împartă pumni și picioare!

La poarta celor de la ASA Tg. Mureş s-a format un meleu şi a fost nevoie de intervenţia forţelor de ordine pentru a opri incidentele.

Meciul  a fost întrerupt minute bune şi Sebastian Colţescu a trebuit să elimine doi jucători de la Astra, Ben Yousseff şi Laban, dar şi pe antrenorul Marius Şumudică.

De la ASA Tg.Mureş au fost eliminaţi Ivan Gonzalez şi portarul de rezervă, Andrei Viciu.

Vezi aici video

CLASAMENTUL
1. Steaua 70p
2. ASA Tg. Mureș 68p
Steaua - FC Botoșani 2-0
Varela 23 (VIDEO), Stanciu 43 (VIDEO)
Astra - ASA Tg. Mureș 3-1
Alibec 19 (VIDEO), 63 (VIDEO), Fatai 90+6 (VIDEO) / Bumba 36 (VIDEO)
ULTIMA ETAPĂ (Joi): ASA - Oțelul, CSMS Iași - Steaua

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
afc13
afc13  •  25 Mai 2015, 11:28

Este normal ca "La Piovra" rezolva ca *** sa ajunga campioana, cu toate ca atat Galca si echipa minune sunt varza.... Da' asa e pe la noi...nu conteaza ce stii, ce faci, ce poti ci doar pecereul ....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10205720759612340
Jiji Belciug  •  25 Mai 2015, 09:36

Aseara, conform dezinformarii zilnice pe care trebuie s-o aplice impotriva propriului popor, GSP anunta cu surle si trambite eliminarea a 6 oameni. Azi s-a ajuns la 5.

bakunin
bakunin  •  25 Mai 2015, 08:52
Postat de plischi pe 25 Mai 2015, 07:21

INSOLVENTZA... BLATULENTZA... TAS-ULENTZA... DNA-LENTZA... ADUNATE FAC DEMENTZA!! acesta este fotbalul romanesc la ora coltzescului si a radupetrescului din brasov, fiindca pe mine, rapidist vechi, asta m-a ucis la iasi. mai aveam destule ...LENTZE, dar m-am plictisit.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează