FOTBAL  »  Superliga  »  VOINŢA SIBIU-CEAHLĂUL 1-2

VIDEO Sibienii acuză: ”Ne-am săturat de metodele comuniste. Presat de Pinalty, arbitrul ne-a defavorizat şi jignit”

Lukanovici (stînga) și ceilalți sibieni sînt tot mai aproape de liga secundă
Lukanovici (stînga) și ceilalți sibieni sînt tot mai aproape de liga secundă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 mai 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 02 mai 2012 11:13

Partida dintre Voinţa Sibiu şi Ceahlăul Piatra Neamţ (1-0) s-a terminat cu scîntei. Le-au produs gazdele, care l-au atacat pe ”centralul” Sebastian Colţescu deoarece ar fi cedat presiunilor şi ameninţărilor făcute de preşedintele clubului moldovean, Gheorghe Ştefan, alias Pinalty.

Vezi aici un rezumat al meciului.

Cel mai vehement a fost antrenorul Sandu Tăbîrcă: ”Ne-am săturat de asemenea metode comuniste! După meciul Ceahlăului cu CFR a ieşit domnul Pinalti şi a început să pună presiune pe arbitri. Astea sînt metode comuniste şi chiar ne-am aşteptat la o chestie ostilă. Rezultatul s-a văzut cu noi. O echipa care nu trece de centrul terenului 80 de minute şi la prima acţiune i se dă 11 metri! Nu contest, dar uşurinţa cu care s-a dat...”.

Tot tehnicianul ardelenilor a precizat: ”Dacă ne uităm la Liga Campionilor, unde este vorba despre milioane de euro în joc, au fost situaţii de penalty şi arbitrul spune că nu poate să strice echilibrul unui meci cu un 11 metri ieftin. La noi nu contează, la noi se calcă pe cadavre”.

A venit apoi cu detalii: "I-am reproşat celui de-al patrulea arbitru că s-a acordat penalty foarte uşor, după care Colţescu îi spune în cască arbitrului de rezervă că «a recunoscut jucătorul». L-am întrebat pe Bar dacă a spus aşa ceva  şi el mi-a zis că «din contră, i-am spus clar că am avut mîna lipită de corp». Şi ăsta este un lucru care dă de gîndit".

Totodată, jucătorii Sibiului s-au plîns la vestiare de faptul că arbitrul le-a vorbit urît pe teren, atitudinea acestuia fiind ”ostilă de la bun început”. Ei au reclamat că Sebastian Colţescu li s-a adresat cu "bă, nesimţitule!" sau "bă, ţărănuşule!", situaţie care îi determină pe oficialii Voinţei să creadă că totul "miroase necurat".

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
mingro
mingro  •  03 Mai 2012, 17:04
Postat de varanga53 pe 02 Mai 2012, 13:13

Mare om ,Gh.Stefan,mare echipa ,Ceahlaul ! Au stat capra cu CFR(o fi fost obligatie de partid ?), acum au fost razboinici ! Bravo !

lasa prietene, ca vine ceahlaul in ghencea si va scoate iar titlul din cap! Stii tu cum, ca acum vreo 2 ani:)) Aaaa, sau ca in toamna, ca poate ai memoria scurta si nu bati atat de mult in urma...

mingro
mingro  •  03 Mai 2012, 17:02

bai nea antrenorule, pai daca ceahlaul nu a trecut 80 de minute centrul terenului, cum naiba a dat doua goluri in minutul 60? Sigur nu te uitai la alt meci? poate la vreo miuta pe langa stadion!

goma
goma  •  02 Mai 2012, 13:51
Postat de varanga53 pe 02 Mai 2012, 13:13

Mare om ,Gh.Stefan,mare echipa ,Ceahlaul ! Au stat capra cu CFR(o fi fost obligatie de partid ?), acum au fost razboinici ! Bravo !

Ai vazut meciul,ca sa-ti dai cu parerea?ala in care spui ca ceahlaul a stat capra?Stiu ca multi nu au acces la digi ca sa vada meciurile.Ma intreb,o spui din rautate sau ca sa te afli in treaba?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează