FOTBAL  »  Superliga  »  CURS ANTRENORI

VIDEO Singurul lucru pe care Olăroiu l-ar schimba la meciul cu Middlesbrough

Articol de - Publicat marti, 04 iulie 2017 12:48

Cosmin Olăroiu, antrenor la Al-Ahli Dubai, a susținut astăzi o prelegere la Școala de Antrenori, în fața cursanților pentru Licența Pro.

Olăroiu le-a vorbit acestora despre cariera lui, le-a dat exemple de gesturi pe care le-a făcut în timpul meciurilor pentru a-i ajuta pe elevi, despre cum se gestionează vestiarul și despre semifinala Cupei UEFA 2006, pierdută cu  Middlesbrough, 4-2 în Anglia, după ce Steaua a condus cu 2-0.

... despre Steaua 2006: "Echipa pe care am avut-o la Steaua era foarte unită. Dacă mă duceam și-l dădeam afară din echipă pe Ogăraru afară, credeți că mai juca vreunul din ceilalți 10? Ei erau foarte uniți.

La semifinala cu Middlesbrough nu aș schimba nimic. Poate doar un lucru. I-am zis lui Mihai Neșu să strige către un jucător să cadă un minut, ca să rupem jocul.  A strigat ceva, dar nu s-a întâmplat nimic. L-am întrebat dacă le-a spus și el mi-a răspuns: «Oli, crezi că eu mai țineam minte ce mi-ai zis tu?»", a spus Olăroiu.

... despre cine l-a impresionat în carieră: "Pe mine m-au impresionat în carieră doi antrenori. Primul este un antrenor pe care l-am avut în Coreea, iar al doilea este Emerich Ienei. De la Ienei m-am inspirat cel mai mult în raport cu modul de a lucra cu jucătorii și cu managementul. Dar nu am reușit să am calmul lui"

Participanții la cursurile pentru Licența UEFA PRO sunt următorii: Alexandru Andrași, Cosmin Bărcăuan, Octavian Benga, Mugur Bolohan, Sorin Brîndescu, Alin Chița, Aristică Cioabă, Sorin Colceag, Mugurel Cornățeanu, Nicolae Dică, Laurențiu Diniță, Daniel Dobai, Florin Fabian, Constantin Giurescu, Diego Longo, Iulian Matei, Adrian Mihalcea, Eugen Moldovean, Iosif Nastai, Vasile Neagu, George Ogăraru, Constantin Oprescu, Alin Pânzaru, Cristian Petre, Ioan Petrescu, Lucian Popa, Ladislau Popovits, Cristinel Țermure, Aurel Țicleanu, Valeriu Tiță.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
burgman
burgman  •  04 Iulie 2017, 16:22

Alt mare antrenor care se visează selecționer! Cel mai umflat antrenor de dupa revolutie, prețiosul asta de Olariu. La cămile cu tine!

sooos1ck
sooos1ck  •  04 Iulie 2017, 15:12
Postat de luciann pe 04 Iulie 2017, 14:47

Bai Oli mai aveai putin si bagai 11 fundasi! Ce cauta D. Balan in teren!? Au facut 3 schimbari toate fundasi! Trebuia sa bagi jucatori de contraatac gen Cristea mai alea ca Boro jucau doar cu doi fundasi dintre care unul a dat golul 3! Auzi la el ca n-ar avea ce sa schimbe! TU ai pierdut meciul!!!

De fapt arbitrul ne-a luat meciul, am avut penalty la scorul de 4-2, dupa minutul 90!

valah_redandblue
valah_redandblue  •  04 Iulie 2017, 15:06
Postat de Montolivo Grig pe 04 Iulie 2017, 14:43

Talpan a facut milioane de stelisti fericiti putinare, tu in afara de nea jiji sus pe maybach n-ai facut nimic.

Ai milioane de pitici pe creier. Unde ai vazut tu milioane de oameni fericiti? Cumva in rezervatia de *** din Giulesti-Sarbi?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close