FOTBAL  »  Superliga  »  STADIONUL ION OBLEMENCO

VIDEO Stadionul din Craiova are din nou probleme! Imagini incredibile: constructorii au montat greșit acoperișul

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 iulie 2017 18:42

 Noi probleme serioase descoperite pe șantierul din Bănie, după ce în urmă cu o săptămână s-a vorbit despre alte erori ale constructorilor la arena de 50 de milioane de euro a Craiovei. 

Acoperișul a fost montat greșit! La Peluza Nord a stadionului, elementele de copertină nu se îmbină cum trebuie, fiind o diferență de 25 de centimetri între ele, informează TV DigiSport. 

Într-un filmuleț realizat ieri la stadionul din Craiova și postat pe facebook, se vede clar că muncitorii au mari probleme în a îmbina structurile metalice între ele.

S-a venit cu un nou rând de tablă prin care să se cârpească acoperișul! Finisajul arăta groaznic și se pare că ideea a fost în cele din urmă abandonată. Rămâne de văzut cum se va remedia problema. 

 
Filmul zilei

Cu fix 6 luni în urmă l-am văzut cum se îndoaie sub gerul iernii, l-am filmat și il puteți urmări aici https://www.youtube.com/watch?v=_uPsDn3wT0k Astăzi ne-am petrecut întreaga după-amiază în zona stadionului, iar la sfârșitul zilei materialul este disponibil mai jos. Urmăriți video-ul integral și trageți dumneavoastră singuri concluziile. https://www.youtube.com/watch?v=JsfaMz-5znY P.S. Punem pariu că până mâine la prânz găsește Marele Partid o explicație frumos colorată, pe care ne-o va spune chiar duamna ministru sinistru ?

Posted by Craiova Cetatea Banilor Las Vegasul Romaniei on 25 Iulie 2017

clipboard01
*Îmbinările nereușite ale constructorilor

clipboard01s
*Îmbinările nereușite ale constructorilor

Noua arenă a oltenilor trebuia să fie gata în noiembrie 2016, însă inaugurarea a fost amânată în mai multe rânduri. Acum, data la care se va face recepția a fost anunțată pentru sfârșitul lunii august.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (24)
1936311596652156
Vasile-Haralambie Ploesteanu  •  27 Iulie 2017, 18:48

Nu este intamplator ca tocmai in Oltenia s-a intamplat. Este cea mai puturoasa regiune din Romania. Poate da D-zeu si o data cu Regionalizarea o sa-si ceara oltenii independenta si va scapa Romania de ei. Toti pe care i-au trimis din randurile lor in politica, au facut numai nenorociri.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  27 Iulie 2017, 12:49
Postat de davcriaol pe 27 Iulie 2017, 09:11

Este Dorel din Sibiu sau Cluj...

Poate firma. Muncitorii sunt localnici....din nefericire

davcriaol
davcriaol  •  27 Iulie 2017, 09:13
Postat de Nicolae Ursan pe 26 Iulie 2017, 20:15

Sunt aproape de Caracal olteanu e tot oltean

Mai bine taceai, nu semnalizai tuturor ca esti pe langa, cei care construiesc sunt din Sibiu si Cluj, va este chiar atat de greu sa va interesati cine face constructia, inainte sa postati doar tampenii...

Vezi toate comentariile (24)
Comentează
Close