FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CS U CRAIOVA 0-0

VIDEO Steaua acuză arbitrajul lui Marius Avram de la Craiova » Două faze controversate în doar două minute + un penalty în prelungiri

Captură DolceSport
Captură DolceSport

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 martie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 01 martie 2015 18:15

Steaua a acuzat arbitrajul din meciul împotriva lui CS U Craiova, 0-0. Roş-albaştrii puteau deschide scorul în minutul 40, cînd arbitrul asistent a ridicat total eronat fanionul. 

Adi Popa a scăpat singur spre poartă, însă tuşierul i-a făcut semn lui Marius Avram să fluiere ofsaid, însă reluările au demonstrat clar că s-a înşelat, mijlocaşul fiind cel puţin un metru în teren. VEZI VIDEO!

A doua fază controversată s-a consumat două minute mai tîrziu. Andrei Prepeliţă i-a trimis cu capul în faţa porţii lui Fernando Varela, dar nu a putut ajunge la minge, fiind împiedicat de Pablo Brandan, acuzînd că a fost tras. VEZI VIDEO!

În prelungirile meciului, Acka l-a faultat în careu pe Ţucudean, dar arbitrul nu a acordat penalty. VIDEO


SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (45)
cainerrosu
cainerrosu  •  01 Martie 2015, 21:54
Postat de ghete.aur.furate pe 01 Martie 2015, 19:36

Stenograma discutiei interceptata de catre SRI si DNA intre oficialul lui Dinamo, Borcea si seful arbitrajului Avram: Borcea: sa imi dea si mie penalti cand plonjeaza Torje in careu. Avram: se face adu repede 50 de navete de sampanie de lux Moet. Borcea: gata luni le ai. PT ASEMENEA DISCUTIE JUVENTUS TORINO A FOST RETROGRADATA, in Romania la 25 de ani dupa o asa zisa revolutie, Securistii sunt inca la butoane si nu raspund in fata legii. -Juve retrogradata in serie B si penalizata cu 30 de puncte -Fiorentina si Lazio Roma la fel, penalizate cu 12 si respectiv 7 puncte.

Borcea vroia sa fie arbitrat corect ! Atit ! Dupa cit a fost furat Dinamo intre 2002 si 2011 ! Apropo de hotie si blat : Steaua 0-1 Piatra Neamt blat ordinar, DNA-ul doarme ?

cainerrosu
cainerrosu  •  01 Martie 2015, 21:41

parca se numea fcsb echipa in roau si albastru nu miloaga Bucuresti !

samy_forever
samy_forever  •  01 Martie 2015, 21:16

Furt pe fata !!!!

Vezi toate comentariile (45)
Comentează