FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

VIDEO Steaua are de ce să regrete! Fundașul care a fost la un pas să semneze a înscris un supergol în poarta lui FC Basel

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 februarie 2017 15:39

Gigi Becali n-a acceptat pretenţiile elvețienilor de la Lucerna și Steaua a ratat transferul lui Francois Affolter. Steliștii ar fi trebuit să plătească inițial 100.000 de euro şi 150.000 de euro doar dacă ar fi ajuns în grupele Europa League, respectiv Champions League.

VEZI VIDEO

Patronul a refuzat și acum are de ce să fie dezamăgit. Stoperul de 25 de ani cotat la 750.000 de euro pe transfermarkt a reușit să marcheze azi în duelul cu FC Basel.

François Affolter măsoară 1.86 și a crescut la Biel, dar la 15 ani a ajuns în academia celor de la Young Boys Berna.

În 2012 a fost împrumutat de Werder Bremen, unde jucătorul nu s-a impus și s-a întors la Young Boys, unde a mai jucat doi ani. În ianuarie 2014 a fost cumpărat pentru 500.000 de euro de FC Lucerna. Aici evoluează și în prezent.

François Affolter are 5 meciuri în naționala Elveției și două pentru naționala Olimpică. A jucat pentru toate grupele de juniori ale elvețienilor.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează