FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

VIDEO Steaua, din nou în atenţia UEFA » Roş-albaştrii au fost incluşi în campania "Momente Legendare"

Articol de GSP - Publicat luni, 09 martie 2015 00:00 / Actualizat luni, 09 martie 2015 18:44

Steaua a reuşit cea mai mare performanţă a fotbalului românesc pe 7 mai 1986, cînd a cucerit Cupa Campionilor Europeni în faţa Barcelonei.
Cele patru penalty-uri apărate de Helmuth Duckadam împotriva catalanilor au fost incluse de UEFA în campania "Momente Legendare". Actualul preşedinte de imagine al roş-albaştrilor a dezvăluit ce a simţit în momentul dinaintea fiecărei lovituri de pedeapsă.

"De fapt, nu mi-am dat seama în acele momente că, dacă dacă voi mai apăra un penalty, sîntem campionii Europei. Nu mă gîndeam la nimic altceva în afară de a apăra penalty-ul.

Nu am mai avut o judecată atît de limpede ca să mai ştiu cîte au marcat ei sau cîte am apărat eu", a spus Duckadam într-un interviu pentru UEFA.

Vezi VIDEO aici

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  09 Martie 2015, 22:39

Sunt si vor ramane mereu momente legendare de mare valoare sportiva, dar acestea n-au nimic in comun cu oile de la fc stana becali, o clona folosita ca masina de spalata bani.

castaway
castaway  •  09 Martie 2015, 20:13
Postat de randoom_._ pe 09 Martie 2015, 18:56

STEAUA BUCURESTI CAMPIOANA LUMII ESTI.

Ai dreptate ,Steaua ! Aici nu este vorba de FCSB .

randoom_._
randoom_._  •  09 Martie 2015, 18:56

STEAUA BUCURESTI CAMPIOANA LUMII ESTI.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează