FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - ASTRA 2-0

VIDEO Surpriză uriașă la Timișoara! Astra se îndepărtează de play-off, după 0-2 cu ACS Poli

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 noiembrie 2016 19:58

Astra pierde din nou contactul cu primele șase clasate și riscă să rateze play-off-ul, după ce a fost învinsă la Timișoara, 0-2 cu ACS Poli.

Coșmar pentru giurgiuveni, care nu reușesc să lege mai mult de două victorii consecutive în acest sezon. Cu moralul ridicat după succesul de senzație cu Austria Viena, 2-1, Astra părea mare favorită în meciul cu ultima clasată.

Jocul campioanei a lăsat însă de dorit. Șumudică a încercat să intervină în stilul Reghecampf și l-a schimbat pe Lovin încă din minutul 34. Nemulțumit, ex-stelistul a reacționat violent. A șutat într-un balon, gest pentru care a văzut și galben, după care l-a ignorat pe Șumudică și a plecat direct la vestiare.

Mutarea s-a dovedit a fi neinspirată. Trei minute mai târziu, Șeroni a recuperat un balon în propria jumătate și, după o cursă de 70 de metri, l-a lăsat în urmă pe Takayuki și a înscris cu un șut pe jos din unghi. După startul reprizei secunde, Pedro Henrique a majorat diferența (54). Acesta a luat o acțiune pe cont propriu și i-a ridiculizat pe Săpunaru și pe Geraldo, după care l-a învins fără probleme pe Silviu Lung.

Rezultatul o ține pe Astra la șase puncte de play-off și o ajută pe Timișoara să scape de pe ultima poziție.

VIDEO » ACS Poli - Astra 2-0

A marcat: Șeroni '37, Pedro '54
Click AICI pentru liveTEXT!

Echipele de start:

ACS Poli: Straton - Străuț, Bocșan, Șeroni, Scutaru - Artean, Croitoru - Bărbuț, Llorente, Doman - Pedro Henrique

Astra: S. Lung jr - A. Stan, Geraldo, Săpunaru, Junior Morais- Lovin, Seto - Ioniță, Kortzog, Teixeira - Budescu

 
 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  27 Noiembrie 2016, 21:21

O GRAMADA DE TA ..PITI COMENTEAZA P AICI..E GRELE SA INTELEGETI SISTEMUL.***? FITI ATENTE.. VI SE DAU HARTII FARA ACOPERIRE PT MUNCA VOASTRA..CA MAI APOI..SA VI SE IA PRIN MULTE MIJLOACE INAPOI..DACA DEVENITI DATORI CATRE EL..SISTEM..CU ATAT MAI BINE..INTELEGETI CEVA? :)))))) DE NU..VAI *** VOASTRA

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1576164249379310
Florin Bălănescu  •  27 Noiembrie 2016, 20:48

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

manutd.steaua
manutd.steaua  •  27 Noiembrie 2016, 20:40

Ce-ai facut mai clovn *** ce esti,marele antrenor ***???***i,ai sa iei 7 de la Roma si ai sa ramai acasa!Romania nu are nevoie de punctele facute de un *** ca tine!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează