FOTBAL  »  Superliga  »  ARENA "ION OBLEMENCO"

VIDEO Timelapse spectaculos: cum a progresat construcția stadionului din Bănie + fanii, împotriva dorinței Olguței de a schimba numele arenei

Articol de GSP - Publicat marti, 12 septembrie 2017 17:09

Un suporter craiovean a urmărit în ultimele 6 luni progresul construcției arenei din Bănie și a realizat un montaj video spectaculos, postat pe pagina de facebook Craiova Cetatea Băniei. 

Zilele trecute, Olguța Vasilescu a anunțat că le-a pregătit o surpriză fanilor olteni, recomandându-i edilului din Bănie, Mihail Genoiu, schimbarea numelui arenei: "Eu aș organiza o licitație pentru denumirea stadionului cu firmele mari, exact cum este în Occident. Cine vrea să dea denumirea acestui stadion, să plătească cheltuielile cu utilitățile". (Mai multe DETALII aici)

În schimb, fanii au reacționat prompt și dezaprobă propunerea actualului ministru al muncii. Într-un sondaj pe GSP.ro, 76% dintre cei aproape 10.000 de participanți au votat ca numele stadionului să rămână "Ion Oblemenco". 

dda

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
1438737976426490
Tomescu Alexandru  •  13 Septembrie 2017, 14:05

Gazonul va avea aceleasi probleme ca sicel de la Arena Nationala.Imi pare rau dar asa se va intimpla din cauza arhitectului.

para.para
para.para  •  13 Septembrie 2017, 08:24

In romanika, istoria mai cunoaste cazuri si decat sa se trezeasca proprietarul stadionului ca familia Oblemenco se suceste cu 360 de grade si o sa vina cu pretentii mai mari decat casa poporului si cerand pana si luna de pe cer doar pentru faptul ca un stadion ii poarta numele, cel mai bine proprietarul sa gaseasca un sponsor puternic care sa se ocupe de stadion.

1392951497491682
Teodor Constantin  •  12 Septembrie 2017, 23:32
Postat de Enver Hoxha pe 12 Septembrie 2017, 20:46

Și echipa și stadionul i se datorează Olguței, așa că ”suporterii” să țină ciocul mic. Fără ea acum n-aveau nimic decât văicăreli oltenești despre Craiova Maxima.

CSU si Rapid sunt sucursale de partid...

Vezi toate comentariile (19)
Comentează