FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

VIDEO Transferul lui Pleașcă scoate la iveală nereguli grave! Cum încalcă Anamaria Prodan regulamentul: "FRF ar trebui să se sesizeze"

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 februarie 2017 16:18

GSP Live, emisiunea produsă în redacția Gazetei, a debutat azi (detalii AICI). Unul dintre subiectele abordate de jurnalistul GSP Costin Ștucan a fost și modul în care s-a realizat transferul lui Marian Pleașcă la Steaua.

Cea care a intermediat acest transfer a fost Anamaria Prodan, care are și 10% comision din salariul jucătorului. Sursele GSP susțin că impresara are contract pe 3 ani cu Pleașcă, deși regulamentele îi interzic o înțelegere mai mare de doi ani.

"Doamna impresar nu poate face transferuri în România pentru că regulamentul FRF spune foarte clar: «Un intermediar sau o societate de Intermediere nu pot deține acțiuni sau o funcție în cadrul unui club de fotbal. În mod similar, un club, un jucător, un antrenor sau un oficial al unui club nu pot deține acțiuni sau o funcție într-o Societate de Intermediere sau un interes în activitatea unui intermediar.

Un asemenea interes este definit ca aflarea într-o poziție sau asociere de asemenea manieră încât să permită exercitarea influenței materiale, financiare, comerciale, administrative manageriale sau orice alt fel de influență asupra afacerii clubului sau intermediului, după caz.»

Deci dacă tu ești intermediar, iar soțul tău e antrenor la clubul respectiv încalci acest regulament dacă transferi jucători acolo. E foarte clar, Anamaria Prodan nu poate transfera jucători în România, însă o poate face în Belgia sau oriunde în altă parte decât la Steaua. FRF ar trebui să se sesizeze în acest caz", a explicat Ștucan în emisiunea GSP LIVE.

Vezi aici emisiunea de azi, integral

REGULAMENTUL CARE-I INTERZICE ANAMARIEI TRANSFERURILE ÎN ROMÂNIA

 conflict de interes1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
1481130088847024
Constantin Vaetus  •  11 Februarie 2017, 07:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  11 Februarie 2017, 02:46
Postat de florar pe 10 Februarie 2017, 23:16

Stucan asta citi ani o avea?... Anul trecut ce facea cind Strimbul conlucra cu fica? Sau o fi descoperit o lege noua?De Manea de la Rapid o fi auzit?...

calmeaza-te putin. astia nu fac decat ***. bat toba pe termenul "asociere"..dar daca ar fi dupa cum zic ei practic acel regulament ar ingradi dreptul la munca al oricarui membru al familiei oricarui angajat la orice club din liga 1. cat timo Ana Maria nu este angajata la vreun club nu are nici o problema. Mai departa ca sotul, mama, tata, bunica, catelul, purcelul sunt angajati este irelevant. cat timp patronul semneaza inseamna ca e de acord cu termenii impresarului. mai departe o asociere poate sa fie si o relatie de prietenie sau amicitie pe fb. tot asociere e si aia.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  11 Februarie 2017, 02:30

ne lasati ma cu vrajelile astea ? maxim s-ar putea aplica daca ANP ar fi angajata la Steaua, nu e cazul. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează