FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - ACS POLI TIMIȘOARA

VIDEO Trei puncte de "aur" pentru CS U Craiova după 1-0 cu ACS Poli! Bănățenii, fără victorie în deplasare în acest sezon

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 martie 2016 14:16

CS U Craiova a câștigat meciul de pe teren propriu cu ACS Poli Timișoara, scor 1-0. Bănățenii rămân fără succes în deplasare în acest sezon.

VEZI AICI LIVETEXT

VEZI VIDEO

Unicul gol al meciului a venit în minutul 70, când Nuno Rocha a punctat din pasa lui Măzărache. Oaspeții au avut câteva șanse bune de a marca, însă de fiecare dată au ratat și au terminat meciul în genunchi.

CS U Craiova urcă pe primul loc în play-out, cu 22 de puncte, la egalitate cu CSMS Iași. ACS Poli Timișoara a suferit astfel prima înfrângere în play-out, după ce în precedentele două etape remizase.

Etapa viitoare CS U Craiova va juca pe teren propriu cu FC Botoșani, în timp ce ACS Poli Timișoara va primi vizita ultimei clasate, Petrolul.

Echipele de start:

CS U Craiova: Straton - Dumitraș, Kay, Acka, Vătăjelu - Madson, Zlatinski - Bancu, Nuno Rocha, Ivan - Mazarache

ACS Poli: Strauss - Belu, Scutaru, Manu Torres, D. Popescu - Llorente, Melinte - Hernandez, Zicu, Ov. Popescu - Elek 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (11)
1660844464180729
Usvad Florian  •  21 Martie 2016, 20:14

E pacat si mult prea tirziu pentru a se mai putea salva TIMISOARA de la retrogradare Antrenorul trebuia schimbat in urma cu 7 etape -Echipa impreuna cu tot staful tehnic au dat dovada de multa neseriozitate si devotament in special in jocurile de pe teren propriu -Soarta si-au pecetluito singuri la ceia ce-au jucat nu puteau avea spectatori

polistul68
polistul68  •  21 Martie 2016, 11:06
Postat de Nicu Diminescu pe 20 Martie 2016, 18:32

Cine nu vede Gafele antrenorului care pierde puncte prin modul de alcătuire a echipei ,a neinspiratelor schimbări,a greșelilor tactice vizibile si-N atitudinea pasiva de îndrumare in teren fara intervenții o somnolenta cu un spirit de lupta redus .E cazul sa plece căutați un antrenor mobilizator cu o alta viziune si inspirație,poate un Panduru ne poate salva.Ce ziceți d-le Primar?

Ce spui e adevarat, si e pararea mai multor suporteri...problema e la bani. Trebuie sa-i dai bani ca sa plece, si Panduru nu vine gratis. O solutie care ar putea fi incercata e cu Flocea cu numele, si Roti sa faca echipa, el sa fie antrenorul de drept...oricum, avem si ghinion, e clar. Nici Oltenii nu au avut ocazii, s-a jucat la ambitie.

639124092892484
Gabriel Gealap  •  20 Martie 2016, 19:27

anu asta retrogradeaza petrolu poli timisoara si la baraj se duce botosani

Vezi toate comentariile (11)
Comentează