FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - POLI IAȘI 5-2

VIDEO Țucudean, one-man show! A marcat de patru ori în poarta Iașiului și a devenit lider în clasamentul golgeterilor

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat sambata, 30 septembrie 2017 19:25

George Țucudean (26 de ani) a marcat de 4 ori în meciul jucat de Viitorul - Poli Iași la Ovidiu, 5-2, și a devenit lider în clasamentul golgeterilor, cu 6 reușite, egalându-l pe Alexandru Tudorie (FC Voluntari). Hagi l-a scos de pe teren pe Țucudean în minutul 62.

Înainte să reușească acest careu de goluri, Țucudean își exasperase antrenorul cu 4 ratări uriașe în primele 15 minute. Atacantul le-a răzbunat după, punctând de 4 ori până în minutul 50. 

Ieșenii sunt "victima" preferată a lui Țucudean, care a marcat împotriva a 17 echipe din Liga 1, iar cele mai multe reușite au fost în poarta adversarei de astăzi (8).

"E îmbucurător, dar preferam să dau în 4 meciuri diferite, câte unul pe meci. Mă doare puțin glezna, după golul al aptrulea, dar nu e nimic grav. A fost o perioadă urâtă pentru noi, nu am putut să legăm mai mult de două victorii, dar urmează pauza. Sper să fiu convocat, dar deocamdată o să merg acasă", a spus Țucudean la finalul partidei, la TV Telekom Sport.

VIDEO cu golurile marcate de Țucudean în Viitorul - Poli Iași

Mai mult decât atât, nu e prima oară când Țucudean marchează de patru ori în poarta moldovenilor. În iulie 2012, pe când evolua pentru Dinamo, atacantul de 26 de ani a înscris tot de patru ori într-un meci care s-a încheiat cu scorul de 5-2.

Ultimul jucător din Liga 1 cu cel puțin 4 goluri marcate în același meci a fost Keșeru, în august 2016, când a înscris de șase ori în poarta Pandurilor, în timp ce evolua pentru FCSB. 

37 de goluri
în 132 de meciuri jucate în Liga 1 are George Țucudean

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează