FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - GAZ METAN

VIDEO U Cluj - Gaz Metan 1 - 0 » Lemnaru marchează din nou şi ”sepcile roşii” continuă seria bună!

Articol de GSP - Publicat luni, 31 martie 2014 00:00 / Actualizat luni, 31 martie 2014 20:24

După victoria istorică de etapa trecută cu CFR Cluj (2-1), Universitatea Cluj a învins şi astăzi Gaz Metan Mediaş, scor 1-0, prin golul marcat de Valentin Lemnaru.

Vezi aici desfăşurarea liveTEXT a partidei!

Ai aici cele mai importante faze VIDEO ale meciului!

Prima repriză de la Tîrgu Mureş a fost una de luptă, cele două echipe cedînd cu greu posesia. Şuturile de la distanţă nu s-au dovedit eficente, iar încercările de construcţie au fost blocate bine de ambele formaţii.

Medieşenii au rămas în 10 după doar o jumătate de oră, Roberston încasînd al doilea galben şi fiind eliminat.

Lemnaru a avut nevoie doar de o deschidere bună pentru a-i aduce pe cei de la ”U” în avantaj. În minutul 60, Tîrnăcop l-a deschis bine pe Lemnaru în careu, care l-a depăşit cu un dribling scurt pe Zaharia şi l-a învins apoi pe Pleşca cu un şut pe jos.

În minutul 80, acelaşi Lemnaru a fost faultat în careu de Buzean, iar Marius Avram a arătat punctul cu var. Atacantul clujenilor nu a putut să-l învingă din nou pe Pleşca şi a ratat astfel şansa de a-i depăşi pe Eric şi Antal în topul golgeterilor Ligii 1.

Clujenii s-au impus cu 1-0, continuînd seria bună. Elevii lui Teja au suferit o singură înfrîngere în ultimele şase meciuri.

Echipele de start:

U Cluj: Veselovsky - Ciupe, Abrudan, Ninu, Gercaliu - Bucşa, A. Lungu - Boutadjine, Calcan, Tîrnăcop - Lemnaru
Rezerve: Niculescu, Neag, Cristocea, Takacs, Kovacs, Sauvadet, Machado

Gaz Metan: Pleşca - R. Zaharia, Muth, Frăsinescu, Buzean - Tahar, Todea - Al. Munteanu, Bawab, C. Petre - Robertson
Rezerve: Vîtcă, Trtovac, Mach, Djalo, Avram, Llullaku, Mărkuş

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
blue_sky
blue_sky  •  01 Aprilie 2014, 09:06

Lemnaru ar fi foarte bun la Steaua in locul lui Piovaccari, care va pleca, din pacate, din vara inapoi in Italia.Are stofa de marcator si s-ar potrivi foarte bine la actuala si noua campioana.

exorientelux
exorientelux  •  01 Aprilie 2014, 09:02
Postat de serghei68 pe 31 Martie 2014, 21:25

pt mine galeria lui u este galeria spargatorilor de buzi, de wc-uri. acesti pshihopati distrug wc-urile cfr-ului de cate ori merg in gruia. invidia lor este imensa pt ca niciodarta u cluj nu a castigat un campionat sau o cupa, mai tot timpul se lupta pt evitarea retrogradarii. u-isti, sunteti bolnavi de ura si asa veti muri, ca niste spargatori de buzi invatati sa fiti civilizati si apoi o sa aveti respectul altora

nu ne dorim respectul nimanui.

butters
butters  •  31 Martie 2014, 23:32
Postat de masinameaeata pe 31 Martie 2014, 23:18

Cei de la U Cluj au doi jucatori foarte buni, le prevad un viitor frumos, pe Lemnaru si Calcan, cred ca vor ajunge jucatori de nationala daca nu se rateaza, ar trebui in pauza competitionala daca au oferte sa se transfere la echipe din fruntea clasamentului din Romania.

Ce viitor are Lemnaru la 30 de ani ???

Vezi toate comentariile (18)
Comentează