FOTBAL  »  Superliga  »  U. CRAIOVA - PANDURII, 19:30, DIGISPORT, LIVETEXT PE GSP.RO

VIDEO / U Craiova - Pandurii 0-2 » Craiova e tot mai aproape de Liga B

Imagini de la meciul tur, cu Dorel Stoica la balon +5   FOTO
Imagini de la meciul tur, cu Dorel Stoica la balon

Articol de GSP - Publicat joi, 07 aprilie 2011 00:00 / Actualizat joi, 07 aprilie 2011 22:24

Universitatea Craiova şi-a jucat în această seră una din puţinele şansele de salvare, pe teren propriu, în faţa Pandurilor din Tîrgu Jiu. Şi a ratat-o! Cele două formaţii erau despărţite doar de un singur punct în clasament, cu "juveţii" aflaţi pe un dezamăgitor loc 15.

Universitatea a pierdut şi în această seară, scor 0-2, şi a ajuns la cel de-al 12-lea meci fără victorie din Liga 1. Pentru gorjeni au marcat Stromajer şi Lemnaru.

După înfrîngerea din aceasă seară, Craiova se îndepărtează de primul loc salvator la 4 puncte, ceea ce ar face foarte grea misiunea lui Laurenţiu Reghecampf pe banca tehnică a Craiovei.

Vezi aici comentariul liveTEXT al partidei!

ECHIPE DE START
U. Craiova: S. Lung Jr - Dănănae, Zoro, D. Lopes, Buşu - Prepeliţă, Wendel, D. Stoica, Gîngioveanu - M. Costea, Subotici.

Pandurii: Mingote - Pleaşcă, Viera, Chiricheş, Grecu - Pintilii, Nistor - Stromajer, Vranjes, Cardoso - Lemnaru.

Vezi mai jos FOTO de la Craiova - Pandurii 0-2!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (104)
cristimcl
cristimcl  •  08 Aprilie 2011, 11:47

Mai lasati-ma cu bucuria "adversarului" Si voi v-ati bucurat cand a fost eliminata Steaua de Napoli, cand a pierdut cu Real Madrid acasa , etc. Toata lumea tipa ca e rusinos. Cinste lor ca au fost acolo

bluemann
bluemann  •  07 Aprilie 2011, 22:59

Sunt Timisorean, sincer, imi pare rau de Craiova...

bdgeorge
bdgeorge  •  07 Aprilie 2011, 22:35

Chiron ANTRENOR e ultima sansa.!!!!!!!!!!! Pacat de Craiova dar de vina sunt si lingai luio mititelul aia care bateeau cimpii inclusiv aici cite zeci de milioane va avea Nea Adi si ce echipa o sa faca el ,ca Piti e un ofuscat ca bate campii ca echipa e slaba ..cind a zis ca ar vinde 2/3 de echipa ar platii datoriile si din ce ramane ar face si echipa toti il vedeau mare tradator!!Uite ca avea dreptate cind spunea ca echipa e sub orice critica

Vezi toate comentariile (104)
Comentează